Huisje huren op vakantiepark in Siegsdorf

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Siegsdorf in Beieren is een prima plek om tijdens de vakantie het zuiden van Duitsland te ontdekken!

Het land van onze oosterburen mag zich de laatste jaren in een stijgende belangstelling verheugen van ons Nederlanders. Steeds meer mensen besluiten dan ook om eens een vakantiehuis te huren in Duitsland.
Er zijn natuurlijk verschillende regio’s waar je de vakantie kunt doorbrengen maar het moet gezegd worden dat Beieren toch wel erg de moeite waard is.
Als u in Zuid-Duitsland eens nader wilt ontdekken dan is Bayernpark Ruhpolding in Siegsdorf zeker de moeite waard. Vanaf dit recreatiepark kunt u prima de provincie Beieren nader ontdekken.

Wat zijn de faciliteiten van Bayernpark Ruhpolding

Wie de vakantie wil doorbrengen in Beieren en ervoor kiest om een leuke vakantiewoning te boeken op het recreatiepark in Siegsdorf, kiest hiervoor vooral om de perfecte ligging.
Het bungalowpark kunt u prima als uitvalsbasis gebruiken en van hieruit het prachtige Beieren verkennen.
Bayernpark Ruhpolding omvat ruim honderd vakantiehuizen en heeft een restaurant binnen het park. Ook zijn er enkele speelvelden voor kinderen.
Een goede supermarkt ligt op een paar minuten lopen en in de omgeving zijn er ook genoeg betaalbare restaurant te vinden.
Mensen die een vakantie in dit deel van Beieren hebben doorgebracht keren dikwijls terug in dit deel van Duitsland.

Wat heeft de omgeving van Siegsdorf te bieden

Deze in het zuiden gelegen plaats is een prima uitvalsbasis voor het nader verkennen van Duitsland maar ook een dagtrip naar bijvoorbeeld Oostenrijk is prima te doen. Bezoek bijvoorbeeld de stad van Mozart Salzburg eens.
Maar vanaf Bayernpark Ruhpolding is ook Chiemsee eenvoudig te bereiken en een boottocht over dit water mag dan ook niet ontbreken.
Een leuke stad in Beieren bezoeken tijdens de vakantie ? Doe eens een dagje München en ervaar de grandeur van deze authentiek gebleven stad.
Siegsdorf kan ook uitstekend dienen als voorportaal van uw wintersportvakantie. Een uitstekende tip is het skigebied Winkelmoosalm welke per auto perfect bereikbaar is.
Als u een vakantiewoning boekt op Bayernpark Ruhpolding kunt ook u genieten van al het moois wat Beieren u te bieden heeft.
Vanuit Nederland is het zuiden van Duitsland prima bereikbaar per auto, bus, trein en vliegtuig. Wat let u nog om uw volgende vakantie in Siegsdorf door te brengen!

Huur een vakantiehuis in Froidchapelle

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

De vakantie doorbrengen in Zutendaal – België

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen