Vakantie doorbrengen op Park Molenheide (B)

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Steek de grens met België eens over en boek een verblijf in park Molenheide nabij Houthalen-Helchteren

Een vakantie doorbrengen met het hele gezin net over de grens met België. Dus prima bereikbaar en toch lekker een weekje, weekend of midweek ertussenuit in een vakantiepark met tal van faciliteiten. De weergoden kunnen wat dat betreft uw vakantie in Belgisch Limburg niet verknallen.
Het vakantiepark waar we het over hebben is park Molenheide in Houthalen-Helchteren. Dat dit leuke recreatiepark ideaal voor een gezinsvakantie is wordt bij binnenkomst al snel duidelijk en ook het aanbod van de verschillende typen vakantiehuizen op Molenheide spreken veel mensen aan. De natuurlijke uitstraling (het vakantiepark in Houthalen-Helchteren is gelegen in een bosrijke omgeving), en leuke wandel- en fietsroutes maken uw verblijf op dit vakantiepark in België tot een topvakantie.
Het is trouwens ook mogelijk om op Park Molenheide een tweede woning aan te kopen. Niet alleen kun je er dan zelf gebruik van maken door de prima verhuurbaarheid kan het meteen dienen als een prima belegging. Dit vakantiepark in Belgisch Limburg wordt door zijn strategische ligging bezocht door o.a. Belgen, Nederlanders en Duitsers.

De faciliteiten van park Molenheide in Houthalen-Helchteren

Wie met kinderen de vakantie wil doorbrengen weet dat het belangrijk is dat ongeacht de weersomstandigheden het belangrijk is dat er dingen zijn die je als gezin kunt ondernemen. Als u een vakantie wilt doorbrengen in de provincie Limburg te België en op zoekt bent naar een vakantiepark met faciliteiten dan is het huren van een vakantiehuis op Molenheide een prima idee. Dit leuke chaletpark in Houthalen-Helchteren heeft onder andere de beschikking over een indoor speelparadijs, een luxe binnenzwembad met diverse glijbanen en speelattributen. Ook heeft het een inpandige midgetgolfbaan, kortom leuk voor jong en oud! Een gezellig restaurant er natuurlijk ook te vinden op Park Molenheide. Ook outdoor zijn er leuke speeltoestellen, etc. te vinden. Dus we kunnen gerust stellen dat op dit recreatiepark in België het gehele jaar door prima toeven is!

De omgeving in en rondom het vakantiepark in Houthalen-Helchteren

Niet alleen Park Molenheide zelf is de moeite waard. Het omliggende gebied mag zeker genoemd worden en maakt het dat natuurliefhebbers graag de vakantie in Belgisch Limburg doorbrengen.
Het Natuurpark Molenheide bijvoorbeeld, het gelijknamige vakantiepark is hier centraal in gelegen en eigenlijk brengt u de vakantie dan ook door midden in de natuur. Een recreatiewoning huren is dan ook iets wat u en uw gezin een leuke tijd kan brengen.
De ligging zorgt ervoor dat mensen die hier de vakantie eenmaal hebben doorgebracht hier meerdere malen terugkeren en in sommige gevallen zelfs overgaan tot het kopen van een tweede huis op Park Molenheide.
Mensen die tijdens de vakantie graag willen fietsen zal het deugd doen dat in de directe omgeving een fietskooppunt is opgezet. Op deze manier kunt u zelf eenvoudig een fietsroute samenstellen. Een dagje winkelen is trouwen ook goed mogelijk het shopping centrum van  Maasmechelen-Village is prima bereikbaar en staat garant voor een dagje winkelplezier.
Voor een ideale vakantie is zowel het bungalowpark als de omgeving belangrijk en laat vakantiepark Molenheide in Houthalen-Helchteren nu aan beide voorwaarden ruimschoots voldoen. De vakantiewoningen en faciliteiten op het park zelf zijn dik voor elkaar en de omgeving doet hier zeker niet voor onder. Dus boek snel een leuke vakantievilla op dit park in België en geniet van alles wat deze regio u te bieden heeft.

Ruimtelijke ordening in Frankrijk

Geplaatst op 28-11-2019 in Juridisch & fiscaal

Als Belg uw tweede huis in Nederland verkopen

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen