Als Belg uw tweede huis in Nederland verkopen

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Ook vanuit België kun je een recreatiewoning in Nederland te koop aanbieden.

Stel u bent als rasechte Belg en bezitter van een tweede huis op zoek naar een koper voor uw recreatief immo en hoewel u het object al een tijd in de verkoop hebt staan in België heeft dit tot op heden nog niet geleidt tot serieuze interesse.
Wellicht is het een optie om uw adverteergebied wat groter te maken en wat is er makkelijker dan een gericht publiek te bereiken die u gewoon in uw eigen taal te woord kunt staan.
Heeft u er wel eens aan gedacht om uw tweede woning te koop aanbieden aan Nederlanders. Als u dit via de website van Recreatiewoning.nl doet hebt u de garantie dat een gericht publiek uw advertentie ziet en deze doelgroep bovendien de Nederlandse taal machtig is. Dit is natuurlijk erg handig als u een telefoontje krijgt of een mail moet beantwoorden aan iemand die interesse heeft in uw te koop staande vakantiehuis.

Hoe mijn recreatief immo te koop aanbieden in Nederland

Er zijn natuurlijk verschillende wijzen maar de meest vruchtbare is toch wel het adverteren via een website die gericht is op de verkoop van tweede huizen. Er zijn verschillende mediums die hiervoor beschikbaar zijn en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar als u een tweede huis site zoekt die gericht is op de juiste doelgroep en voornamelijk door Nederlanders wordt bezocht dan is Recreatiewoning.nl een prima medium om uw 2de woning in de verkoop te plaatsen.  Middels een promotie van uw vakantiehuis op onze website brengt u uw recreatief immo onder de aandacht van een veel breder publiek en neemt de kans op een verkoop dan ook duidelijk toe. 
Via uw persoonlijke account op Recreatiewoning.nl kunt u tijdens de adverteerperiode van een jaar uw advertentie zelf aanpassen. Dus teksten wijzigen, nieuw fotomateriaal toevoegen of simpelweg de verkoopprijs naar beneden of boven bijstellen. Het is allemaal reuze eenvoudig en overzichtelijk.

Belgen en Nederlanders hebben zelfde voorkeur voor landen om tweede huis te kopen

Er zijn vooral binnen Europa leuke vakantielanden te vinden welke veel mensen aanspreken voor het kopen van een tweede woning. Een ieder heeft zijn eigen voorkeur voor een bepaald land maar je kunt gerust stellen dat Belgen en Nederlanders een aantal dezelfde voorkeurslanden hebben. Veel mensen uit Nederland bezitten bijvoorbeeld een eigen vakantiewoning in België. Ook landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje zijn geliefd voor de aankoop van een 2de huis. Bij veel mensen in België prijken dezelfde landen bovenaan de lijst. Je kunt dan ook gerust stellen dat Belgen en Nederlands opvallende overeenkomsten vertonen wat betreft investeren in immo van recreatieve aard.
Voor u verkopende partij is het dan ook gunstig om uw tweede woning in binnen- of buitenland te koop aan te bieden op Recreatiewoning.nl. Uw online promotie bereikt in ieder geval de doelgroep waar u naar op zoekt bent en dit kan u helpen aan een spoedige verkoop van uw recreatiehuis.

Vakantie doorbrengen op Park Molenheide (B)

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Verblijven op een vakantiepark in Tynaarlo

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen