Vakantiehuizen met karakter

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Ga je voor een traditioneel vakantiehuisje of kies je voor een accommodatie wat afwijkt van de gangbare normen.

De beleving van de vakantieganger komt steeds meer centraal te staan bij de oriëntatie naar de nieuwe vakantiebestemming. Centraal hierin staat het vakantiehuis en het is dus ook niet meer dan logisch dat de recreant op zoek gaat de accommodatie die naadloos aansluit bij de specifieke wensen.
Recreatiewoning.nl richt zich met name op de consument die kwaliteit boven kwantiteit prefereren. Het aanbod van vakantiewoningen op onze website richt zich dan ook op de unieke en persoonlijke vakantiebeleving.

Aanbod vakantieaccommodaties op Recreatiewoning.nl

Op onze website treft u een breed aanbod van vakantiehuizen in diverse landen. Het type accommodatie kun je opdelen in appartement, chalet, boerderij, bungalow en villa. Als insteek is het zo dat we met het huizenaanbod gaan voor een stukje beleving bij de consument. Bij ons over het algemeen geen aanbod van accommodaties op immense vakantieparken maar juist kleinschaligheid of zelfs een vakantiehuisje midden in de natuur.
Recreatiewoning.nl is dan ook niet een typische prijsvechter maar richt zich op de consument die het belangrijk vindt om een vakantiewoning te vinden die voldoet aan de persoonlijke wensen. Wij gaan wel voor de goede prijs/kwaliteit verhouding, u zult dit al merken bij het online boekingsproces op onze website.

Van wie zijn de vakantieobjecten afkomstig

Het aanbod van Recreatiewoning.nl is afkomstig van twee soorten adverteerders. Je hebt de particulier die zelf een vakantiehuis in bezit heeft en deze (een deel van het jaar) wil verhuren. Recreatiewoning.nl kan hierin als bemiddelaar optreden.
Ook plaatsen enkele verhuurorganisaties vakantiewoningen op onze website. Het aanbod van deze partijen kunt u veelal online boeken. Voordat wij een boekingskantoor van vakantiewoningen toelaten op de site bekijken we eerst wat voor soort vakantieaccommodaties ze via Recreatiewoning.nl aan de man willen brengen en ook controleren we hoe ze bekend staan bij de mensen. Als alle aspecten positief zijn dan mogen aanbieders van vakantiehuizen een deel van het aanbod op onze website plaatsen.

Aanbod vakantiehuizen op Recreatiewoning.nl in een notendop

-         accommodaties met een eigen identiteit
-         aanbod in diverse landen
-         prima prijs/kwaliteit verhouding
-         servicegericht uw online boeking afronden

Varianten op het thema "tweede woning"

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Verhuurbaarheid

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen