Vakantiepark Borgo Coste in Le Marche, Italië

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Le Marche, een pareltje van een regio

De Italiaanse regio Le Marche is een gebied waar het authentieke karakter goed bewaard gebleven is. In het dorp Montelparo is vakantiepark Borgo Coste te vinden. Prachtig gelegen in een heuvelachtig omgeving is dit recreatiepark perfect voor mensen die met hun gezin willen verblijven in een rustige omgeving maar tegelijkertijd toch de beschikking over de nodige voorzieningen willen hebben. Bovendien is vanuit Montelparo de regio Le Marche perfect te verkennen. Of u nu een bezoekje wilt brengen aan Nationaal Park Monte Sibillini of de stranden van Pedaso. Vanaf uw vakantiehuis in Borgo Coste is het allemaal prima aan te rijden. Tijdens uw vakantie in Montelparo zult u dan ook spoedig bemerken dat dit een uitstekende locatie in het midden van Italië is.

de faciliteiten van Borgo Coste in Montelparo, Le Marche
Als u een accommodatie wilt boeken op een vakantiepark dan zult u niet alleen naar de woning zelf kijken ook de faciliteiten op het park zijn natuurlijk belangrijk. Bent u iemand die graag verblijft op een recreatiepark met voorzieningen voor jong en oud dan kunt u met een gerust hart een appartement op Borgo Coste huren. Voor sportievelingen is er volop keuze uit verschillende tennisbanen, een voetbalveld, een volleybalveld en een paardenmanege.
Ook is er een midgetgolfbaan te vinden op dit vakantiepark en we mogen natuurlijk het prachtige zwembad niet vergeten welke u deelt met de andere vakantiegangers die op Borgo Coste in Montelparo verblijven. Voor de volwassenen is er een kleinschalig wellness gebeuren met onder andere een sauna en Turks stoombad. Op afspraak kunt  u ook terecht voor een ontspannende massage.
Een belangrijke voorziening die zeker niet onbenoemd mag blijven is het draadloze WiFi netwerk welke op dit vakantiepark in Le Marche is gerealiseerd. Ook onder de Italiaanse zon kunt u uw mail checken of het laatste nieuws via het internet binnenhalen.
Met het voorzieningenniveau op Borgo Coste in Montelparo is het dan ook dik voor elkaar!

de schoonheid van Montelparo en de rest van Le Marche
Laten we stellen dat u hebt gekozen om één van de vakantiehuizen in Montelparo te boeken. Dan wilt u tijdens uw verblijf uiteraard ook de omliggende regio verkennen. Le Marche voelt nog een beetje als het oude Italië. Natuurlijk bent u niet de enigste toerist maar vooral in de binnenlanden zult u bemerken dat u zich nog echt tussen de Italianen waant.
Montelparo is echt een leuk dorp, met smalle straatjes en onder andere een museum. In de omgeving zijn er meer van dit soort leuke plaatsjes te vinden.
Het Nationaal Park Monte Sibillini is vanuit vakantiepark Borgo Coste prima te bereiken en perfect voor een dagje wandelen in de Italiaanse buitenlucht. Natuurlijk mag een bezoek aan de kust van Le Marche niet ontbreken en er zijn dan ook prachtige stranden te vinden. Met de auto is het circa een half uurtje rijden om één van de badplaatsen in het zuiden van Le Marche te bereiken. Als u in Montelparo verblijft is het sowieso handig om de beschikking te hebben over een eigen auto. Gezien het landelijke karakter en de glooiende omgeving is een eigen vervoersmiddels onontbeerlijk om dit deel van Italië te ontdekken. Dus geniet van dit schitterende stukje Italië en breng een ontspannen vakantie door in park Borgo Coste.

Recreatiewoning kopen - check de beheerder

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

(G)een Funda voor recreatiewoningen

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen