Vakantiepark La Closerie in Barjac

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

In Frankrijk niet te ver van de Spaanse grens is recreatiepark La Closerie in Barjac te vinden. Leuk om alleen, met zijn tweetjes of met het gezin te verblijven.

In het zuiden van Frankrijk is de regio Languedoc-Roussillon is te vinden. Dit gebied wordt steeds bekender als vakantieregio. Als u ook een accommodatie zoekt in dit gebied en op zoek bent naar een kleinschalig vakantiepark, kan La Closerie in Barjac eens overwegen.
De complex biedt voor u en uw gezin het nodige vertier maar is bovenal een perfecte uitvalsbasis tijdens uw verblijf in zuidelijk Frankrijk. De vakantiehuizen in Barjac kenmerken zich door een prima verhouding van huurprijs en het gebodene. Waar voor je geld om het zomaar te zeggen.
Voor een autovakantie is de Languedoc geschikt, mits u de reis wel opdeelt en in het midden van Frankrijk een overnachting inlast. Vliegen kan trouwens ook prima, want de Ierse prijsvechter Ryanair vliegt op het vliegveld van Carcasonne ! Dus wellicht ook voor u een appartement in La Closerie deze zomer ? Bekijk het aanbod van recreatiewoningen in Barjac  en de rest van de Languedoc maar eens op deze website.

Appartement huren in La Closerie, een prima idee

Of je nu een doorgewinterde Francofiel bent of aan het overwegen bent om voor het eerst in je leven de vakantie door te brengen in Frankrijk. In beide gevallen is Zuid-Frankrijk een uitstekende keus! Kies eens voor vakantiepark La Closerie in Barjac, u zult bij aankomst direct merken dat dit een goed besluit is geweest. De plaats zelf is erg leuk, het achterland landelijk en het recreatiepark zelf subliem. In de zomermaanden heeft u min of meer de garantie dat het een zonvakantie gaat worden. La Closerie is een keurig park met een voortreffelijk zwembad en een goede wifi-verbinding. De appartementen zelf zijn ook goed onderhouden en alles wat u nodig heeft is ook aanwezig.
Of u nu met zijn tweeën de vakantie doorbrengt of kiest voor een gezinsvakantie. Op vakantiepark La Closerie is er altijd een appartement te vinden dat bij uw wensen aansluit. Door zijn ligging aan de rand van de bebouwde kom van Barjac  kunt u in de avond ter voet het gezellige centrum van dit dorp aandoen. En zo genieten in een lokaal restaurant van de eerlijke Franse keuken en onder genot van een heerlijk glas wijn van één van de lokale wijnboeren. Het aanbod van vakantiehuizen in de Languedoc in sowieso groeiende en het leuke is dat het veelal om hoogwaardige locaties gaat waar deze te vinden zijn.

Waarom kiezen voor Barjac in de Languedoc als vakantieadres

De veelzijdigheid van de Franse Languedoc regio is de voornaamste reden om hier de vakantie door te brengen. Als u kiest voor een vakantiewoning in Barjac dan bevindt u zich een landelijk stukje Frankrijk en de meeste mensen waarderen het authentieke karakter welke deze streek kenmerkt enorm.
Voor een stukje duurzaam toerisme bent u in dit deel van het land dan ook op de juiste plek. Het achterland nodigt uit voor een fiets- en/of wandeltocht. Barjac en de omliggende dorpjes zijn ook zeer de moeite waard. Maar als u een huisje huurt op La Closerie kunt u ook een dagje zon, zee en  stand inplannen. Met de auto zijn de stranden aan de Middellandse Zee prima bereikbaar.
Als u tijdens de vakantie in de Languedoc de beschikking heeft over een auto kunt u er ook voor kiezen om één dag van uw verblijf op te offeren voor een bezoek aan een leuke stad. Het Middeleeuwse Carcasonne is de moeite meer dan waard. Wilt u het wat grotere stad bezoeken dan is Montpellier een optie of kies eens voor Marseille. Deze havenstad heeft een uniek karakter en is met geen enkele andere stad in Frankrijk te vergelijken.
Kortom als u een vakantiewoning op appartementencomplex Le Closerie huurt zult u zich niet snel vervelen. 

De diversiteit van Recreatiewoning.nl

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Recreatiewoning.nl nu SSL-gecertificeerd

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

0 reacties

Reactie plaatsen