Recreatiewoning.nl nu SSL-gecertificeerd

Geplaatst op 28-11-2019 in Over Recreatiewoning.nl

Veiligheid voor de internetbezoeker die onze website bezoekt hebben we uiteraard hoog in het vaandel staan

De veiligheid op het internet is steeds belangrijker en als beheerder van Recreatiewoning.nl willen wij onze websitebezoekers de garantie bieden dat ze actief zijn in een veilige internetomgeving. Dit heeft dan ook onze voortdurende aandacht en wij zijn dan ook verheugd dat Recreatiewoning.nl nu SSL-gecertificeerd is. Hierdoor hebt u de garantie dat er geen spreekwoordelijke “ruis op de lijn” is als u onze website bezoekt. Ander gezegd; door de SSL beveiliging weet u zeker dat u tijdens een bezoek aan onze website ook rechtstreeks verbonden bent en dat er geen kwaadwillende partij van buitenaf tussen zit.

Hoe kunt u zien dat Recreatiewoning.nl een SSL-certificaat heeft

Dat is eenvoudig te checken. Als u boven de website van Recreatiewoning.nl op de adresbalk kijkt dan zult u een klein icoon van een “hangslot” zien. Dit geeft aan dat de website beveiligd is en dat uw middels een beveiligde verbinding contact heeft gemaakt. Er is nog een tweede indicatie hoe te zien dat er sprake is van een gecontroleerde verbinding. In de adresbalk ziet u voor de domeinnaam van Recreatiewoning.nl de typering https:// staan. Die s staat voor een beveiligde verbinding. Bij websites van bankinstellingen ziet u dit ook altijd staan.
Omdat ook de website van Recreatiewoning.nl in het teken staat van transacties bij bijvoorbeeld het te huur of te koop aanbieden van een tweede huis of het online boeken van een vakantiehuis hebben wij gemeend de website bezoeker ook de garantie te geven dat online zaken als betalingen of boekingen ten aller tijde veilig moeten verlopen.

vragen of de SSL-certificering van Recreatiewoning.nl

Het kan zijn dat u nog openstaande vragen heeft omtrent de veiligheid van het internet in het algemeen en de ingebouwde veiligheden van Recreatiewoning.nl in het bijzonder.
Mocht dit zo zijn twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0546-570983 of stuur anders een mail naar service@recreatiewoning.nl .
Een veilige internetomgeving is een zaak van ons allemaal !

Vakantiepark La Closerie in Barjac

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Een vakantiehuis aan het water bij Terherne

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

0 reacties

Reactie plaatsen