Zelf een vakantiehuis huren in Susteren

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Susteren in Limburg is een locatie welke je kunt zien als prima uitvalsbasis voor je vakantie in Zuid-Nederland

De vakantie doorbrengen in Limburg is voor veel mensen een bekend iets. Deze provincie in het zuiden van Nederland heeft de vakantieganger veel te bieden.
In de plaatst Susteren ligt een heerlijk vakantiepark waar jong en oud zich kan vermaken. Op het park zelf zijn diverse activiteiten en voorzieningen.
Ook de directe omgeving van het landgoed Hommelheide van deze plaats heeft meer dan genoeg te bieden.
In dit artikel treft u summier enige informatie aan over het chaletpark in Susteren en de directe regio.

Wat te doen op het vakantiepark in Susteren

Stel u boekt een chalet op dit bruisende park. Natuurlijk wilt u dan eerst weten wat er allemaal te doen is.
Om u gerust te stellen hoeft u in principe het bungalowpark niet af. Er is bijvoorbeeld een fraai zwembad met bijbehorende welness te vinden. Ook zijn er meer dan voldoende sport- en spelfaciliteiten die allemaal binnen de parkgrenzen van de Hommelheide te Susteren liggen.
Ook de recreatievijver is een must als u hier de vakantie doorbrengt. Voor het algemene gemak is er een supermarkt en ook is het mogelijk om een fiets te huren zodat u de schoonheid van Limburg zelf kunt aanschouwen.

Uitstapjes rondom Susteren tijdens de vakantie

Ook hier een keur aan activiteiten, u zult zich prima kunnen vermaken tijdens de vakantie in dit deel van Limburg.
Er zijn diverse vakantiehuizen in Limburg te vinden van waaruit u de streek nader kunt verkennen. Het zuiden van Nederland heeft simpelweg heel veel te bieden aan de toerist.
Er zijn voor de tuinliefhebbers leuke uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de Kasteeltuinen van Arcen, Monte Verde in Landgraaf of Kasteelpark Born als u tevens van geschiedenis houdt.
Museumliefhebbers kunnen prima in Sittard terecht tijdens de vakantie, hier zijn diverse musea te vinden. Ook voor winkelen zou u deze stad kunnen aandoen. Maar u kunt ook iets verder rijden en het prachtige Maastricht aandoen.
Na een leuk dagtrip is het tegen de avond weer prima toeven in uw chalet in Susteren.
Doe dit deel van Limburg eens aan voor de vakantie, of u nu een chalet, bungalow of vakantievilla huurt u  zult merken dat u in Susteren een topvakantie zult beleven.

Vakantiehuis in regio Dordrecht huren

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantie recensie

Waarom Curaçao ?

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen