Herfstvakantie steeds populairder

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

In het najaar op vakantie. Waarom niet, ook in het laagseizoen kan het prima toeven zijn.

Het is tegenwoordig al lang niet meer zo dat mensen alleen tijdens de grote vakantie een vakantiehuis boeken in binnen- of buitenland. Gedurende het kalenderjaar zoekt de consument naar data die zich lenen voor een korte vakantie.
De herfstvakantie is in een periode die zich hiervoor uitstekend leent en steeds meer Nederlanders kiezen er dan ook voor om juist in die periode een vakantiewoning te huren.

Herfstvakantie in Nederland doorbrengen of toch voor het buitenland gaan

Dit is een tweeledig verhaal en het weerbeeld speelt hier een belangrijke rol in. Als de vooruitzichten in Nederland goed zijn kiezen veel mensen ervoor een vakantie in eigen land door te brengen. Bij minder goede vooruitzichten doen de zonnige buitenlandse bestemmingen goede zaken. Dit is ook dikwijls het geval als we een natte zomer in eigen land hebben doorgebracht. Veel mensen hebben dan behoeft aan wat zonlicht en warme temperaturen dat ze ervoor kiezen een vakantiehuis in het buitenland te boeken.
Populairste vakantieland voor het huren van een accommodatie in deze periode van het jaar is Turkije, Egypte en Spanje en dan met name de Canarische Eilanden.

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in eigen land tijdens deze periode

Wie tijdens de herfstvakantie de keus heeft gemaakt om een vakantie in Nederland door te brengen kiest veelal voor een regio waar het weer een minder grote spelbreker zal zijn. Daarom doen de aanbieders van vakantiehuizen aan of nabij de kust relatief goede zaken.
Populair is het huren van een vakantiehuis in Zeeland en ook de Waddeneilanden mogen zich in veel belangstelling verheugen. Ook met wat minder weer kun je toch nog heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust of op één van de Waddeneilanden. Veel mensen kiezen tijdens deze periode voor een lang weekend of midweek.

Lastminutes zijn populair bij boeken accommodatie herfstvakantie

Veel mensen haken pas laat de knoop door om tijdens de herfstvakantie op vakantie te gaan. Het aanbod van vakantiehuizen laat het over het algemeen ook toe om in een laat stadium een huisje te huren. Online boeken wordt dan ook steeds populairder, vooral door het transparante karakter van het internet. Kijken en vergelijken daar is de consument dol op. En op die manier is het in sommige gevallen ook mogelijk om voor weinig geld een heerlijk vakantiehuis te boeken.

Verhuurbaarheid

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

Spaanse makelaar kan zich onderscheiden

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen