Vakantiehuis in Spanje

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Het huuraanbod van vakantiewoningen in Spanje is zeer breed en erg divers. Zowel in huurprijs, woningtype en regio.

Op naar Spanje voor een vakantie met ‘mooi weer garantie’, voor een stageplaats met de mogelijkheid om Spaans te leren of voor een trip langs de mooiste steden. Veel Nederlanders zijn gek op dit Zuid-Europese land. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om Nederland achter zich te laten om permanent in Spanje te gaan wonen. Anderen huren een vakantiehuis of investeren in een tweede woning om ieder jaar enkele weken of maanden door te brengen in het land van zon, tapas en paella.

Of je nu kiest voor het ruige gebergte van Noord-Spanje, de brede zandstranden aan de Middelandse zee in Oost-Spanje, typisch Andalusische dorpjes met Moorse invloeden in Zuid-Spanje, of liever verder het binnenland in trekt: door heel Spanje zijn vakantiehuizen te huur. Door een vakantiehuis te huren, ben je iedere keer weer flexibel en kan je ongetwijfeld iets vinden wat bij jou en bij je reisgezelschap past. Ook is het mogelijk om een huis te kopen in Spanje, zodat je gedurende het hele jaar een uitvalsbasis hebt, met alle gewenste voorzieningen. Het voordeel van het kopen van een vakantiewoning in Spanje is dat je er zo lang kunt verblijven als je wilt, en er naartoe kunt gaan wanneer het uitkomt.

De afstand tussen Nederland en Spanje is zodanig dat je met de een auto in twee dagen op bestemming kunt zijn. Bovendien is het luchtverkeer inmiddels zo gunstig dat veel steden en dorpjes in een mum van tijd zijn te bereiken. Een vlucht van ongeveer drie uur brengt je naar een land waar overvolle Nederlandse agenda’s ruimte zullen maken voor lange, ontspannen avonden op het terras. 

Tips bij online huren van een vakantiehuis

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Tips: 2de huis in ander land & integratie

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen