Welness toevoeging aan uw 2e huis

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Sauna in je recreatiewoning

Hottub bij vakantiehuizen
Een houtgestookte hottub blijkt een ideale aanvulling te zijn voor vakantiehuizen.
Houtgestookte hottubs hebben bij gebruik namelijk geen elektriciteit nodig, slecht door het vuur in de kachel te branden wordt het bad warm. Een goed bad verwarmt al in 1,5 uur naar een heerlijke temperatuur van 36 ˚C. En de tweede dag heeft het bad nog veel van zijn warmte behouden.
Størvatt, de eerste leverancier van hottubs in West europa heeft veel van zijn hottubs al sinds 1997 bij vakantiewoningen in heel europa staan. Onder andere de ski gebieden in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk zijn populaire plekken. Bij vakantiehuizen die verhuurd worden, zorgen hottubs voor hogere opbrengsten en hogere bezetting.

Wat is een hottub;
Een hottub is een (vaak) rond bad. In de meest authentieke uitvoering zijn dit houten baden die verwarmd worden met een houtkachel. Western Red Ceder baden (oorsprong Canada / Amerika) en veel Noord of Oost Europese baden uit lariks en diverse vuren gradaties zijn de houten baden die verkrijgbaar zijn. Een nieuwe trend zijn kunststof baden, of baden die elektrische verwarmd worden.

Hout of kunststof
Waren de eerste hottubs altijd van hout, de laatste twee jaren kiezen consumenten ook voor kunststof hottubs. De keuze voor hout of kunststof staat los van kwaliteit of prijs. In beide gevallen zijn er goede en slechte, en goedkope en duurdere producten te verkrijgen. Alles hangt af van materiaal en vakmanschap. Belangrijk is dat er gekozen kan worden voor een hottub waar iemand zich prettig bij voelt.

Houtgestookt of elektrisch
Een hottub is leverbaar met verwarming door een efficiënte houtkachel, een dergelijk is perfect voor u als u de romantiek van het houtvuur waardeert. Behalve water en vuur is niets anders nodig om heerlijk te genieten.
Of u kiest voor een elektrische hottub. Deze baden combineren de authentieke uitstraling van de prachtige houten hottub met het gemak van een moderne spa. Verlichting, massage jets, bubbelsysteem, dit bad is van alle gemakken voorzien en staat ieder moment van de dag voor u klaar.

Wateronderhoud
In de meest pure vorm, wordt het water in de hottub naar ca. 3 dagen ververst.
Voor veel gebruikers wordt gemak steeds meer belangrijk. Daarom kunnen hottubs worden uitgevoerd met diverse filter mogelijkheden, waarbij het water tot wel meer dan 3 maanden in het bad kan blijven zitten.

Een nieuw leven opbouwen in Frankrijk

Geplaatst op 28-11-2019 in Emigreren

Aanschaf tweede huis Frankrijk

Geplaatst op 28-11-2019 in Tweede woning

0 reacties

Reactie plaatsen