Kom tot rust in je badkamer

geplaatst op 07-04-2022
 Tweede woning 
Ben jij toe aan een relax momentje? Even alle drukte op zij en nergens aan hoeven denken. Dat kan op de bank maar ook heerlijk in de badkamer. Er zijn genoeg manieren om tot rust te komen in je badkamer. Benieuwd geraakt? Lees dan snel verder!
alt

Hoe kom je heerlijk tot rust?

Badkamers behoren zeker tot de favorieten wat betreft het tot rust komen na een lange dag. Dit gevoel van rust kun je al helemaal waarmaken wanneer je een bad in je badkamer hebt.. Een lekker geurtje of een nieuwe badolie en je krijgt al snel het wellness gevoel. Zet een muziekje op de achtergrond of kijk een serie in bad en de tijd gaat zo voorbij. Eén van de belangrijkste tips is vooral geen haast hebben. Plan vooral voor die avond niks meer, zo heb je het gevoel dat je eens lekker tot rust kunt komen. Hoe heerlijk is dat?

Tot rust komen hoeft niet lang te duren

Heb je geen bad? Dat is niet erg, want ook zonder bad kun je heerlijk ontspannen. Neem hiervoor een heerlijke, warme douche en zet daarbij de muziek hard aan en zing mee met je favoriete hitjes. Je zult al snel merken dat je helemaal bent opgeknapt.Iedereen heeft zijn eigen manier om tot rust te komen, dus kijk vooral wat voor jou fijn is. Wat zeker helpt, is je badkamer vol zetten met lekkere bad- en doucheproducten. Creëer wat sfeer door bloemen en  kaarsjes en voeg wat groens toe aan je badkamer voor eenfrisse uitstraling.  

Tijd voor iets nieuws

Heb je het gevoel dat je niet tot rust kunt komen in je badkamer? Dan is het misschien tijd voor wat nieuws. Moderne badkamers geven een uitstraling van luxe waardoor jij echt dat verwenplekje in je huis hebt. Een nieuwe badkamer hoeft niet gelijk een hele verbouwing te betekenen, de vervanging van de douche of de wastafel kan al een groot verschil maken. Een kalme inrichting in combinatie met goede verlichting geeft het meeste rust in de badkamer. Ga eens langs bij een winkel zodat je inspiratie op kunt doen voor jouw nieuwe badkamer en wie weet heb jij al snel een perfect plekje gecreëerd. 

Probeer snel een relaxmomentje te plannen en verwen jezelf heel de avond in de badkamer. In bad of onder de douche. Doe wat jij fijn vindt en gun jezelf dat momentje rust.