Lekker een vakantiehuis huren in Kroatië

geplaatst op 05-08-2011
 Zomervakantie 
alt

Op vakantie naar Kroatië, boek eens een vakantiehuis in dit land

Als eens aan Kroatië geacht als vakantiebestemming ? Dit lang zit de laatste jaren in de lift waar het gaat om het boeken van een vakantie. Een vakantiehuis huren in Kroatië is een garantie voor een leuke tijd met zon, zee, strand, lekker eten en veel cultuur. Het huren van een vakantiewoning is relatief goedkoop, de huurtarieven zijn allezins redelijk. Wij hebben een aanbod van vakantiehuizen in o.a. de regio,s Istrië en Kvarner. 

Tijdens uw vakantie kunt u ook perfect een stedentripje maken.  Dubrovnik bijvoorbeeld is een juweeltje van een stad en behoort niet voor niets tot de Unesco werelderfgoedlijst. Deze stad heeft prachtige kerken, en kastelen en schitterende vijvers en waterpartijen. Ook de oude stadsmuren staan er nog steeds in goede staat. Moe maar voldaan zult u na een dagtrip tegen de avond weer terugkeren bij uw vakantiewoning.
Een vakantiehuisje huren in Kroatië betekent een vakantie doorbrengen in een land welke zijn eigen invloeden goeg behouden heeft. Tijdens je vakantieperiode zit je in een heerlijk vakantiehuis en kun je genieten van een prachtige azuurblauwe zee met prachtige kleine standjes, maar ook schitterende natuurgebieden. Het huren van een recreatiewoning in Kroatië is om verschillende redenen dus een prima idee.
U wilt tijdens uw vakantie in Kroatie actief bezig zijn en niet allen bij uw vakantiehuisje of aan het strand blijven hangen ?
Dat is geen enkel probleem. Ook voor u heeft Kroatië veel te bieden. Pak eens een fiets, wellicht kunt u er één huren op het vakantiepark waar u verblijft tijdens uw vakantie in Kroatië. Maar wist u dat dit land ook steeds meer golfbanen krijgt. Bent u echt sportief dan is het mogelijk om eens een dag te gaan bergklimmen. Voor de watersporters is Kroatië ook een leuk land om de vakantie door te brengen. U kunt er onder andere prima raften of met een kano de rivier afdalen. Ook kunt u schitterend langs de kustlijn van Kroatie varen tijden uw vakantie. Voor de toerist is het ook goed te weten dat het aanbod van vakantiewoningen ook steeds groter wordt, dit heeft tot gunstig gevolgd dat de huurprijzen van een vakantiehuisje in Kroatië betaalbaar blijven.

Appartement of vakantiewoning het is te huur in Istrië

U heeft de knoop doorgehakt, de volgende vakantie zal richting Kroatië gaan. Grote vraag is alleen nog in welke regio zult u een vakantiehuis huren. Wij willen u een aanbeveling doen: Istrië, dit is een streek welke bekend staan om zijn toerisme. Steeds meer vakantiegangers boeken dan ook een vakantiewoning in dit deel van Kroatië. Voor de toerist is er van alles te beleven. Cultuur, gastronomie, natuurparken, allemaal is het in Istrië te vinden. Ook het aanbod van vakantiehuizen in deze regio van Kroatië neemt toe, maar met steeds meer vakantiegangers mag dit geen wonder heten. Istrië is een schiereiland waardoor u zich echt op een unieke plaats waant. Voor de strandliefhebber zijn er leuke plaatsten waar u een dagje strand kunt doen. Ook zijn er langs de kust leuken restaurantjes en barretjes te vinden, dit maakt uw vakantie in Kroatië compleet. Dit kan dus ook voor u de regio zijn om heerlijke vakantie in Kroatië door te brengen, huur dus eens een vakantiehuis in Istrië.
Naast de kust is ook het binnenland zeker de moeite waar. Hier kunt u bebossing vinden, glooiende heuvels, leuke dorpjes, en niet te vergeten u kunt hier erg lekker eten. Het binnenland van Istrië doet ook wel enigzins denken aan Toscane, de bekende Italiaanse vakantieregio. Ook in de binnenlanden zijn er diverse vakantiewoningen en appartementen in Istrië te huur. Kroatië is zich echt aan het ontwikkelen tot een vakantieland bij uitstek.

Een vakantiewoning huren in Kvarner, een leuke regio in Kroatië

Deze regio is een stuk minder bekend als Istrië maar dat neemt niet weg dat u hier perfect uw vakantie in Kroatië kunt gaan doorbrengen. Kvarner is nog erg authentiek, bijkomend voordeel is dat de huurprijzen van een vakantiehuis hier ook net iets lager liggen. Bekend is deze streek om haar fraaie (kiezel) stranden, grillige kustlijn, gezellige badplaatsen en diverse eilanden. Ook voor de vakantieganger welke voor de natuur komt heeft met name het binnenland van Kvarner veel te bieden. Als u van welness houdt dan is deze regio in Kroatië de plek om tijdens uw vakantie aan te doen. Er zijn een aantal prachtige authentieke thermale baden te vinden. Wat is er heerlijker dan na een dagje relaxen moe maar voldaan naar uw vakantiewoning in Kvarner terug te keren.
Als u op zoek bent naar een goede locatie in Kroatië om op wandelvakantie te gaan dan is Kvarner de plek om een recreatiewoning te huren. Als u van wandelen houdt dan moet u de omgeving van Paklenica aan doen. Hier treft u prachtige wandelpaden. Uw wandeltoch zal u langs leuke dorpjes, unieke vegetatie, heuvelachtig landschap en een diverse flora en fauna. En de absolute toeristen trekker zijn de Plitvice Meren, dit is een Nationaal Park en behoord zelfs tot de werelderfgoedlijst van Unesco. U trekft hier diverse meren aan. Als u een vakantiehuis of appartement huurt in Kvarner is deze regio van Kroatië makkelijk te bereiken. Uw vakantie doorbrengen in deze regio is dus echt een aanrader.

1 reactie

D. Reuver op 26-04-2014 om 14:20
we gaan het zelf meemaken dit jaar we hebben ervoor gekozen een leuk appartement in Pula te huren. dit is een stad in Istrie en schijnt en er schijnt voor mij en mijn gezin meer dan voldoende te zien en te doen te zijn. we maken er een autovakantie richting kroatie van en kunnen op deze manier het gebied prima in ons eigen tempe leren ontdekken. we hebben er veel zin aan en kijken nu al uit wat pula en de rest van istrie ons allemaal te bieden hebben de komende vakantie.
Reactie plaatsen