Pootjes in de polder: tips voor reizen met je kat naar het platteland

geplaatst op 14-05-2024
 Zomervakantie 
Staart er op korte termijn een tripje naar de polder met je kat op de planning? bijvoorbeeld omdat je je eigen kat graag mee op vakantie neemt? Of omdat je vrienden of familie bezoekt? In al dit soort gevallen ga je maar al te graag zo ontspannen mogelijk op reis. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook natuurlijk voor je eigen kat. In dit blog geven we je een paar tips waar je alvast mee aan de slag kunt gaan.
alt

Vervoer je kat eenvoudig en snel in een speciale reismand

Een van de beste investeringen die je maar kunt doen voor het reizen met je eigen kat? Dat is toch wel het kopen van een erg fijne katten reismand. Hierdoor kun je je eigen kat erg makkelijk van A naar B verplaatsen. En zorg je ervoor dat je de reismand van tevoren al een keer in huis hebt gehaald? Dan kan je kat meteen wennen aan de mand, zodat het meten zorgt voor een stukje herkenning op het moment dat je in voor de vakantie in de auto stapt.

Je weet altijd waar je kat te vinden is door middel van een erg handige tracker

Op het moment dat jullie aan zijn gekomen op het platteland, is het meer dan logisch dat je kat maar al te graag de omgeving wilt verkennen. Het is dan wel een erg fijne gedachte dat je precies weet waar je kat te vinden is. Gelukkig zijn daar vandaag de dag verschillende handige gadgets voor. Het kopen van een veilige en betrouwbare GPS tracker kat is dan zeker geen overbodige luxe. Door de tracker te bevestigen aan de halsband, kun je altijd erg nauwkeurig in de gaten houden waar je kat te vinden is. En dat is natuurlijk wel een erg fijne gedachte.

Optimaal voorbereid en veilig op reis door de juiste producten alvast online te kopen

Je weet nu net even wat beter wat voor soort items je zoal kunt kopen voor je eigen kat. Is het de hoogste tijd om alvast wat inkopen te gaan doen? Maak het jezelf gemakkelijk door alles op hetzelfde moment online te kopen. Je kunt de producten in dat geval op hetzelfde moment bij jou in huis verwachten en je weet zeker dat je optimaal voorbereid start aan de reis naar het platteland. Wel zo handig om te weten, toch?