Bonaire

Bonaire

Regio in Nederlandse Antillen


Van een vakantiehuis huren op Bonaire krijgt u geen spijt


Zelf graag uw eigen vakantiehuisje op Bonaire huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen op dit eiland welke onderdeel uitmaakt van de Nederlandse Antillen kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Snorkelen op uw vakantie op Bonaire

Het eiland Bonaire maakt onderdeel uit van de Nederlandse Antillen. Het staat vooral bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en die roem heeft het eerlijk verkregen. Als u duikliefhebber bent dan is het ook zeker een aanrader om een bungalow te huren op Bonaire. Bij voorkeur natuurlijk aan het strand.
U heet nog geen duikbrevet ? Geen nood, u kunt het eventueel tijdens uw vakantie op dit prachtige eiland behalen bij één van de gecertificeerde duikscholen. U koppelt dan theorie en praktijk aan elkaar en gaat dagelijks onder begeleiding van een instructeur de zee in.
Maar doordat het water erg helder is kunt u ook door te gaan snorkelen een onvergetelijk trip onderwater maken. Als u op een vakantiepark verblijft kunt u het beste daar informeren naar de mogelijkheden.

U bent een vogelaar, huur een vakantiewoning op Bonaire
De Nederlandse Antillen hebben veel kenmerken welke vakantiegangers aanspreken. Zon, zee en strand zijn enkele van deze termen. Over de onderwaterwereld van Bonaire hebben we het zojuist gehad. Maar wist u dat dit klein eilandje honderden verschillende soorten vogels heeft welke het eiland als uitvalsbasis zien. Als u van vogels spotten houdt dan raden wij u aan een vakantiewoning te huren tussen het groen en vanuit uw huisje zult u de volgens kunnen gadeslaan.

Tijdens uw vakantie tot rust komen, boek een vakantiehuisje op Bonaire
De accu moet opgeladen worden en u bent absoluut aan wat zonlicht toe. Maar uw vakantie valt buiten het hoogseizoen ? Denk dan eens aan Bonaire als locatie om uw vakantie door te brengen in een leuk vakantiehuis op een prachtig resort. Lekker rustig aandoen en tegen de middag richting het strand met af en toe een verkwikkende duik in de azuurblauwe zee. Tegen de avond in Kralendijk een goed restaurant pakken en na de tijd een afzakkertje nemen in één van de barretjes. Dit is uw vakantie in Bonaire in een notendop. Na een geweldige avond uit zult u heerlijk relaxt bij uw vakantievilla terugkeren.
Het aanbod van Bonaire op het vlak van vakantiehuisjes wordt de laatste jaren toch steeds groter, dus neem uw tijd voordat u een woning daadwerkelijk gaat boeken.


Toerisme

Provincie

Bonaire

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad

Plaatsen in Bonaire