Curaçao

Curaçao

Regio in Nederlandse Antillen


Vakantiehuis boeken, denk eens aan Curaçao

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje op Curaçao huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen op dit eiland van de Nederlandse Antillen kunt u desgewenst reserveren door met de eigenaar of verhuurorganisatie contact op te nemen.


Op naar zon, zee en strand. Op naar een vakantiepark in Curaçao

Als u de Nederlandse Antillen bezoekt dan is de kans groot dat u een vakantiehuis huurt op het prachtige eiland Curaçao. En gelijk heeft u, dit is een prachtig eiland om uw vakantie door te brengen. Het heeft natuurlijk ook voor een deel Nederlandse roots en het is dan ook niet vreemd dat er veel Nederlanders zijn die hier een prachtige vakantiewoning huren om optimaal de vakantie te kunnen doorbrengen op dit fantastische eiland. Een ander erg leuk eiland om te bezoeken op de Antillen is het schitterende Bonaire.
Op het eiland Curaçao zijn divers leuke vakantiehuisjes te huur. Maar er zijn ook steeds meer Nederlanders die hier een tweede huis aanschaffen.

U zoekt cultuur op Curaçao, boek uw huisje in Willemstad
Veel mensen huren een leuk appartement in Willemstad. Deze grootste plaats van het eiland is meteen ook het kloppend hart. Het is een kleurrijke plek, niet alleen door de schitterende gebouwen in het centrum welke zijn geschilderd in allerlei heldere kleuren. Ook de afkomst van mensen uit verschillenden landen en zelfs continenten maakt het tot een Internationale smeltkroes. Je kunt trouwens nog wel steeds merken dat Nederland een belangrijke rol heeft gespeeld op dit eiland.
Er zijn dan ook nog best veel Nederlanders die zelf eigenaar zijn van een bungalow op het eiland Curaçao. Mede natuurlijk door het stabiele klimaat gedurende het jaar.

U wilt graag een strandvakantie doorbrengen op Curaçao, overweeg Jan Thiel
Hier is het centrum van het strandtoerisme gevestigd. Een zomerhuis huren in deze omgeving is dan ook aan te raden. U heeft het strand, restaurant en niet te vergeten de winkels dicht bij de hand. U kunt hier heerlijk aan het water genieten van de zon. Ook als u met uw hele gezin op vakantie gaat is dit de beste plek om een appartement of vakantiehuis te huren in één van de vele kustresorts en vakantieparken.
Zuidelijk op Curaçao gelegen is het beroemde Mambo Beach. Ook hier kunt u heerlijk zonnebaden. Verder is hier meer dan genoeg te doen om minimaal één dag van uw vakantie op de Nederlandse Antillen hier door te brengen. Ook hier zijn diverse vakantiewoningen welke aan worden geboden voor de verhuur.


Toerisme

Provincie

Curaçao

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad

Plaatsen in Curaçao