Stoumont

Stoumont

Plaats in België

Stoumont is een plaats met enkele duizenden inwoners welke prachtig gelegen is in de Belgische Ardennen. In dit dorp kun je tijdens een vakantie helemaal tot rust komen. Het is hier prima toeven, de divers oude gebouwen geven een eigen sfeer en de belangrijke voorzieningen (detailhandel & horeca) zijn hier te vinden. Huur eens een vakantiehuis in Stoumont en ervaar dit unieke stukje België. Het glooiende landschap rondom het dorp doet prachtig aan, maar ook de kleine dorpjes in de buurt nodigen uit tot een bezoekje. Lekker op uw gemak een lokale markt in of nabij Stoumont bezoeken en vervolgens genieten van een heerlijke lunch. Dat is vakantie zoals het moet zijn, ervaar het in dit deel van de Ardennen.


Toerisme

België is natuurlijk een populair vakantieland voor ons Nederlanders en veel landgenoten brengen hier jaarlijks een vakantie door. Wil je een leuke bestemming in de Ardennen boeken dan is het huren van een vakantiewoning in Stoumont een prima idee. Genietend van al het prachtige natuurschoon de kenmerkende dorpjes en niet te vergeten de stad Luik welke je eigenlijk toch wel gezien moet hebben als je in dit deel van België verblijft.
Stoumont in Verviers is een prima vakantiebestemming, breng een weekend of midweek in een vakantiehuisje door en je zult overtuigd zijn. De Belgische Ardennen rondom nabij Luik zijn de moeite meer dan waard en Stoumont biedt een ruime keuze aan vakantiewoningen die te huur worden aangeboden. Het moet dus mogelijk zijn om een accommodatie te boeken die bij uw persoonlijke wensen aansluit.

Plaatsnaam

Stoumont

Aantal inwoners

circa 3.150

Algemeen