Ardennen, Luik

Ardennen, Luik

Regio in België

Hieronder vindt u een korte opsomming + een aantal tips waarom de Ardennen in de regio rondom Luik een perfecte vakantiebestemming is.


Toerisme

De Belgische Ardennen in de nabijheid van de stad Luik zijn al jarenlang een populaire regio om een vakantie door te brengen en dit is natuurlijk ook absoluut terecht.
Met name de vakantiegangers die actief buiten bezig willen zijn is dit deel van België de absolute top. Je kunt hier namelijk heerlijk wandelen door het bosrijke gebied. Maar evengoed is een fietstocht door het heuvelachtige landschap een verademing.
Behalve prachtige natuur hebben de Ardennen nog wel meer te bieden, als u hier op vakantie bent dan is het erg leuk om de diverse dorpjes rondom Luik eens aan te doen. Ervaar de Belgische gastvrijheid.
Verder staan de Belgen ook bekend om de Bourgondische inslag en ook dit kunt u in dit deel van het land prima ervaren. In elke plaats is er wel een gezellige bistro of restaurant waar u heerlijk kunt eten of één van de lokaal gebrouwen Belgische biertjes kunt proeven.
De Ardennen in de provincie Luik zijn absoluut een aanrader om ontdekt te worden.

Provincie

Ardennen, Luik

Oppervlakte

-

Aantal inwoners

-

Hoofdstad

Luik