Theux

Theux

Plaats in België

Theux is te vinden in België en bij vakantiegangers welke de vakantie nog wel eens doorbrengen bij onze zuiderburen heeft het wellicht een bekende klank. Dit is zo omdat het niet te ver van de grens van Nederland afligt en mede daarom een populaire streek is om een korte vakantie in België door te brengen.
Als u eens een weekend of midweek bij onze zuiderburen wilt doorbrengen dan kan Theux een uitstekende locatie zijn om een vakantiehuis te huren.
In de oude kern kunt u interessante oude gebouwen bekijken en verblijft u in de buurt van dit oude plaatsje dan is dat ook absoluut aan te raden.


Toerisme

Vanuit uw vakantiewoning in Theux kunt u met de fiets gelijk de prachtige natuur verkennen van de Belgische Ardennen. Vele toeristen komen vooral voor de prachtige landschappen en het bosrijke gebied naar deze regio toe.
In de buurt van Theux zijn er dan ook voor vakantiegangers verschillende bungalowparken te vinden. België is ook gewoonweg een prachtig vakantieland en bovendien prima bereikbaar vanuit Nederland.
Bovendien is het goed te weten dat ook het groothertogdom Luxemburg en de oosterburen Duitsland prima kunnen worden aangedaan vanuit Theux.
Als u overweegt een vakantie door te brengen in België is deze regio ook op zeker het overwegen meer dan waard.

Plaatsnaam

Theux

Aantal inwoners

circa 12.200

Algemeen