Waimes

Waimes

Plaats in België

Waimes is gelegen is een dorp met een interessante ligging. Vanaf deze plek zijn landen als Nederland, Duitsland en het groothertogdom Luxemburg prima bereikbaar. Daarom kan deze plek in België ook dienen als een prima uitvalsbasis en is het huren van een vakantiehuis in Waimes een leuk idee.
Ook de aanwezigheid van het prachtige natuurgebied de Ardennen maakt het dat dit deel van België zeer geliefd is bij mensen die graag een korte vakantie willen doorbrengen in een leuke vakantieregio.
In Waimes zijn de nodige winkels te vinden en ook als u genieten wilt van de bekende Belgische gastronomie zit u hier prima.


Toerisme

Mensen die een vakantiewoning huren in de buurt van Waimes gaan vaak voor de prachtige natuur die u in de directe omgeving kunt vinden. Als u een fietsliefhebber bent dan is het ook verstandig uw tweewieler mee te nemen op vakantie naar dit deel van België.
De Ardennen bieden de actieve recreant alle mogelijkheden zich actief uit te leven in het prachtige landschap. Ook wandelaars kunnen hier wat dat betreft helemaal los gaan want in de Belgische Ardennen zijn vele prima geprepareerde wandelpaden te vinden. Mede daarom is een leuke bungalow huren op één van de vakantieparken nabij Waimes een goede keuze.
Ook zijn er vanaf deze plek voldoende leuke steden bereikbaar. Maastricht in Nederland is een aanrader, maar Antwerpen is dat evenzo.
Al met al zult u een prima vakantie kunnen doorbrengen in dit deel van België. Dus twijfel niet te lang en huur een huisje in Waimes.

Plaatsnaam

Waimes

Aantal inwoners

circa 7.250