Wezet

Wezet

Plaats in België

Wezet is gelegen in België maar ligt vlakbij Nederland en is dus prima bereikbaar en leent zich uitstekend voor het maken van een korte vakantie bij onze zuiderburen.
Deze stad heeft vooral enkele prachtige oude gebouwen en als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Wezet is het aan te raden deze plaats in ieder geval te bezoeken tijdens uw vakantie.


Toerisme

Als u op vakantie wilt gaan in België maar nog niet goed weet in welke regio dan is het huren van een vakantiewoning nabij de stad Wezet een prima suggestie. Niet alleen is deze plaats prima bereikbaar vanuit Nederland ook kunt u van hieruit de Belgische Ardennen prima bereiken. Hier kunt u talloze heerlijke wandelingen en/of fietstochten maken.
Maar ook als de fiets en wandelschoenen thuislaat tijdens uw vakantie, zult u zich hier prima kunnen vermaken. Wat te denken van de stad Maastricht, deze is prima bereikbaar en in deze plaats zult u zich prima een dag vermaken.
Ook zijn er in de buurt van Wezet een aantal vakantieparken te vinden, een leuke bungalow midden in de natuur reserveren mag geen probleem zij.

Plaatsnaam

Wezet

Aantal inwoners

circa 17.200

Algemeen