Bertrix

Bertrix

Plaats in België

Bertrix is een plaats in het Franstalige gedeelte van België. Om precies te zijn ligt het in het gewest van Wallonië. In het dorp zelf wonen een paar duizend mensen, de rest ligt in diverse omliggende dorpjes zoals onder andere Glaumont, Cugnon, Biourge en Jehonville.
Wie een vakantiewoning wil gaan huren in Bertrix en omgeving zal merken dat het aanbod best redelijk is. Er zijn leuke vakantieparken te vinden maar ook zijn er accommodaties te huur die vooral de nodige privacy geven en een garantie zijn voor een rustig verblijf in de Luxemburgse Ardennen. Dit deel van België is het domein voor rustzoekers en natuurliefhebbers en wat is er leuker om een ontspannen vakantie midden in de natuur te hebben. Lijkt je dit ook wel wat, check dan onze website op het aanbod van vakantiewoningen in Bertrix en ontdek zelf dat de Ardennen, Luxemburg regio een eldorado voor de “groene” recreant is.


Toerisme

De vakantie doorbrengen in zuidelijk België. Er zijn dan een paar gebieden waar je dit prima kunt doen. De plaats Bertrix is interessant door zijn ligging midden in de natuur. Maar ook leuk is dat Frankrijk goed bereikbaar is en dat je tijdens de vakantie in de Luxemburgse Ardennen ook nog een dag de grens over kunt.
In dit deel van België is de aanwezigheid van de diverse natuurparken voor veel mensen de reden om de vakantie door te brengen in (of in de buurt) van Bertrix. Huur daarom eens een vakantiehuis in dit gebied en overtuig uzelf dat u helemaal tot rust komt te midden van al het Belgische natuurschoon in de Ardennen, Luxemburg streek. Het zuiden van België is gewoonweg een prima vakantiebestemming en als u een woning huurt in Betrix zult u dit binnenkort zelf kunnen beamen.

Plaatsnaam

Bertrix

Aantal inwoners

circa 8.500