Hotton

Hotton

Plaats in België

Hotton is een oud stadje welke gelegen is in Belgische Ardennen. Het valt onder de provincie Luxemburg en is dus Franstalig.
Deze plaats in België is en perfecte plek als u wilt verblijven in het hart van de Ardennen. Rondom zijn er talloze leuke tripjes te ondernemen en het natuurschoon alleen is al meer dan genoeg voor een geslaagde vakantie.
Huur eens een vakantiehuis in Hotton en ontdek wat deze toeristische plaats u te bieden heeft. Alle voorzieningen die u nodig heeft zijn in deze leuke stad zelf te vinden. De ligging in het dal van de Ourthe is prachtig.


Toerisme

Als u de vakantie in de Luxemburgse Ardennen doorbrengt dan moet u de grotten van Hotton bezoeken. Dit is ook een perfect gezinsuitje erg interessant en educatief. Ook het (volgens velen) mooiste dorp van België, het schilderachtige Durbuy is goed bereikbaar vanaf uw vakantiebestemming.
De watervallen van Coo is ook weer leuke tip om te bekijken. Wat betreft natuurschoon is dit deel van de Ardennen misschien wel het mooiste van allemaal. Op de rivier Ourthe kun je fantastisch kajakken en andere vormen van watersport beoefenen.
Je kunt rustig stellen dat als je een vakantiewoning kunt betrekken in Hotton je een perfecte uitvalbasis hebt voor een dynamisch verblijf in de provincie Luxemburg van België.

Plaatsnaam

Hotton

Aantal inwoners

circa 4.000