Manhay

Manhay

Plaats in België

Manhay is een leuk dorp in de Ardennen regio te België. Deze streek valt onder de provincie Luxemburg en behoort tot het mooiste van het land.
Dit alles maakt de gemeente Manhay een prima gebied voor het huren van een vakantiehuis. Wil je winkels en restaurant dicht bij je hebben dan is deze plaats de beste optie. Wil je de vakantie doorbrengen op een plek waar je nog meer privacy hebt en letterlijk midden in de natuur verblijft dan zou je ervoor kunnen kiezen om een vakantiewoning te huren in Dochamps of kies voor het nog wat kleinere Freyneux.
Hoe dan ook Manhay is een heerlijk gebied om te verblijven en een ontspannen vakantie door te brengen. Bekijk het aanbod van accommodaties in de Luxemburgse Ardennen in het algemeen en het gebied Manhay in het bijzonder eens op de website van Recreatiewoning.nl.


Toerisme

De Ardennen in België zijn voor veel Nederlanders natuurlijk geen onbekend gebied. De prachtige natuur met zijn bossen en heuvelachtige omgeving. Prachtige fietsroutes zijn er te vinden en ook wandelaars zijn op hun plak als ze de vakantie doorbrengen in Manhay.
Maar er is meer dan alleen natuurschoon. Wat te denken van leuke steden als Durbuy en La Roche en Ardennes.
Of kies eens voor de grotten van Remouchamps, leuk voor een uitstapje met het hele gezin. Kortom genoeg te beleven in de buurt van Manhay. Voor een heerlijk vakantiehuis in de Luxemburgse Ardennen is het plaatsje Lamôrmenil ook nog een aardige tip.
België is een perfect land voor een korte vakantie, denk dan een lang weekend of een midweek ertussenuit. Met de auto ben je zo in Manhay voor een onbezorgde vakantie.

Plaatsnaam

Manhay

Aantal inwoners

circa 3.300