Rendeux

Rendeux

Plaats in België

Rendeux is een dorp in België het is te vinden in het zuidoosten van het land. Het is gelegen in de Luxemburg Ardennen en doordat het natuurschoon tot het mooiste van Europa behoort zijn er veel natuurliefhebbers die hier de vakantie doorbrengen.
Als u een vakantiehuis wilt huren in Rendeux dan kan dit zowel in als net buiten het dorp. Een aanrader is om een accommodatie te boeken op loopafstand van de rivier de Ourthe
Rendeux is ondanks dat mensen hier graag de vakantie doorbrengen toch wel rustig te noemen, de landelijke ligging draagt natuurlijk ook aan dat gevoel bij. U bent aangewezen op uw auto voor de dagelijkse boodschappen en ook als u een restaurant wilt bezoeken heeft u een automobiel nodig daar het openbaar vervoer niet al te frequente verbindingen onderhoudt.


Toerisme

Als u een vakantiewoning heeft geboekt in Rendeux en hier een leuke tijd wilt doorbrengen is het aan te raden de wandelschoenen mee te nemen. Dit deel van de Ardennen is feitelijk één groot natuurgebied bestaand uit prachtige bossen met hierdoor heerlijke wandelroutes en ook de rivier de Ourthe is voor recreanten prachtig om te bezoeken. In deze omgeving kun je trouwens ook prachtige fietstochten maken. Het Bourgondische karakter van België vindt u trouwens ook terug in de Luxemburgse Ardennen en in de buurt van uw vakantiehuisje in Rendeaux zal er altijd dan ook wel een prima eetgelegenheid te vinden zijn.

Breng de vakantie door in deze Belgische regio en geniet met volle teugen van de natuurpracht.

Plaatsnaam

Rendeux

Aantal inwoners

circa 1.500