Vielsalm

Vielsalm

Plaats in België

Als je de vakantie wilt doorbrengen in de Luxemburg regio van de Belgische Ardennen dan is de plaats Vielsalm één van de beste plekken voor het huren van een vakantiewoning.
Als je in dit dorp bivakkeert tijdens een lang weekend in België heb je een perfecte uitvalsbasis, maar ook mooi is het dat je vanuit je appartement of huisje in Vielsalm de restaurants op loopafstand hebt en ook een supermarkt is dichtbij gelegen.
Leuk aan het dorp is verder dat het een waterrijk gebied is, je hebt de rivier de Salm en net aan Vielsalm ligt ook nog het meer van de Doyards. Bent u naast een natuurfanaat ook nog visliefhebber dan hebt u het beste van beide werelden binnen handbereik. Dit deel van de Ardennen is de moeite meer dan waard.


Toerisme

Het aanbod van vakantiehuizen in Vielsalm is voor een niet al te grote plaats opvallend. Dit komt omdat het hele jaar door er hier van alles te doen is. Ga maar na, in de zomermaanden kun je prachtig wandelen in dit bosrijke gebied van de Ardennen. Maar ook fietsen en vissen kan hier prima gedaan worden.
In het winterseizoen kun je in de nabijheid van Vielsalm zelfs skiën als er tenminste genoeg sneeuw is gevallen. Langlaufen is dan ook een populaire bezigheid in de wintermaanden.
Huur snel een vakantiehuis in Vielsalm en ontdek van de Luxemburgse Ardennen allemaal aan u te bieden hebben.

Plaatsnaam

Vielsalm

Aantal inwoners

circa 6.300