Beauraing

Beauraing

Plaats in België

Beauraing is een stadje in de provincie Namen te België. Met haar ligging tegen de Franse grens is het duidelijk dat er diverse invloeden vanuit het buurland zijn overgewaaid naar deze leuke plaats.
Als u een leuke vakantie wilt doormaken in het zuiden van België dan is Beauraing een prima plek om een recreatiewoning te huren. De landelijke omgeving is de moeite waard en in het centrum van de stad zijn de belangrijkste voorzieningen die je als toerist nodig hebt zoals eten en drinken ruimschoot aanwezig. Wie de vakantie in Beauraing wil doorbrengen dient er wel rekening mee te houden dat dit een pelgrimsoord is en niet alle bezoekers van dit stadje hier komen uit een toeristisch oogpunt.


Toerisme

Huur je een vakantiewoning in Beauraing dan heb je wat betreft uitstapjes volop keuze en mogelijkheden. Je kunt de grens met Frankrijk oversteken voor een bezoek aan een waterparadijs en er is ook een groot winkelcentrum te vinden.
In de regio Namen zelf kun je natuurlijk prima de Ardennen intrekken, zalig voor mensen die tijdens de vakantie graag een dagje fietsen of wandelen.
Vanuit Beauraing kun je via een korte autorit de plaats Dinant bereiken. Een leuke aanrader tijdens je verblijf in Wallonië. De regio Namen heeft veel te bieden en als je kiest voor een verblijf in het stadje Beauraing zal je dit zelf kunnen ondervinden.

Plaatsnaam

Beauraing

Aantal inwoners

circa 9.000