Ardennen, Namen

Ardennen, Namen

Regio in België

De Ardennen is de bekendste vakantieregio van België en ook bij Nederlanders erg populair voor het doorbrengen van een vakantie.
Voordeel is ook de reistijd, per auto kunt u binnen enkele uren bij uw vakantieadres in deze streek van België zijn.
De Belgen zijn een gemoedelijk volk en hebben een Bourgondische inslag, dit is dan ook terug te vinden in de regio rondom de plaats Namen. Er zijn hier verscheidene leuke restaurantjes te vinden waar u heerlijk kunt eten.
Het aanbod van vakantiewoningen in de Ardennen is ook erg breed en het mag dan ook geen enkel probleem zijn om een vakantiehuisje te huren wat aansluit bij uw behoeften.


Toerisme

De Ardennen is een populaire vakantieregio in België en jaarlijks brengen hier dan ook veel toeristen een vakantie door. Dit is niet voor niets, deze streek heeft gewoonweg veel te bieden aan de vakantieganger.
De natuur is prachtig met zijn glooiende heuvellandschap en prachtige vergezichten. Het is ook een bosrijk gebied en wandelen en fietsen zijn hier populaire bezigheden. Door de hele regio heen zijn er dan ook diverse vakantiehuizen te vinden.
Ook zijn er diverse leuke dorpen en kleine stadjes te vinden kris kras door de Belgische Ardennen heen. Een vakantie doorbrengen in deze regio is dan ook een garantie voor een leuke tijd.

Provincie

Ardennen, Namen

Oppervlakte

n.b.

Aantal inwoners

n.b.

Hoofdstad

Namen