Bièvre

Bièvre

Plaats in België

Bièvre is een dorp gelegen in het zuiden van België. Het behoort tot de provincie Namen en dit gebied maakt onderdeel uit van de Ardennen streek. Over deze plaats is verder niet al te veel te vertellen. Als je een vakantiehuis huurt in Bièvre dan kan dit op zich dienen als uitvalsbasis, vanuit dit dorp kun je de omgeving verkennen. De natuur is er prachtig en als het weer het toelaat is het dan ook verstandig om de fietsen mee op vakantie te nemen.
In Bièvre is er een supermarkt te vinden, ook een keer uit eten kan prima in de plaats zelf. Maar vooral de omgeving van de Ardennen is het wat dit dorp geschikt maakt om de vakantie door te brengen.
Waarom zou u tijdens uw volgende vakantie Bièvre niet eens aandoen. Komen is dikwijls terugkomen!


Toerisme

Bièvre als vakantielocatie? Wallonië is een gebied waar je als vakantieganger prima terecht kunt. Dit gebied in de provincie Namen is de moeite waard. Boek een vakantiewoning in Bièvre en trek er op uit en ontdek dat de Belgische Ardennen een prachtige natuurstreek is. Glooiende heuvels, leuke wateren en prachtige dorpjes kenmerken dit gebied. Het aanbod van vakantiehuizen in Bièvre is veelal afkomstig van lokalen die met de verhuur van hun tweede huis u de kans geven om de omgeving te ontdekken. De Ardennen zijn een uitgestrekt gebied in België, maar als je de vakantie doorbrengt in Bièvre zit je op een prima plek.

Plaatsnaam

Bièvre

Aantal inwoners

circa 3.000