Couvin

Couvin

Plaats in België

Couvin is een leuk toeristisch stadje gelegen in de Ardennen. Het maakt onderdeel uit van de provincie Namen en kan een prima vakantiebestemming zijn als u een lekker een weekje in België wilt doorbrengen. Het aanbod van vakantiewoningen in Couvin is hoogwaardig en het gaat om accommodaties met een authentiek karakter. Dit gevoel geeft deze plaatst zelf ook met zijn gezellige straatjes en oude compacte centrum. Ook de ligging aan de rivier Eau Noire maakt het dat Couvin een bijzondere stad is. Er zijn trouwens ook leuke restaurants en winkeltjes te vinden die deze plaats tot een prima uitvalsbasis maken.
Dus toch richting onze zuiderburen voor een paar daagjes weg dan is het huren van een huisje in Couvin gewoonweg een prima idee!


Toerisme

Kies eens voor Couvin om te ontdekken. De regio Namen in België is een prachtige locatie om de vakantie door te brengen. Als je in deze provincie ook nog eens kiest voor de regio Wallonië dan zit je helemaal top en waarom dan niet kiezen voor een vakantiehuis in het leuke stadje Couvin. Deze plaats heeft alles te bieden wat u als toerist zo aanspreekt. Gezelligheid, leuke dorpjes in de omgeving en dan misschien nog wel het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde vakantie in Couvin, namelijk een fantastisch mooie omgeving met een heuvelachtig en bosrijk landschap. Elk jaargetijde is dit gebied weer anders en Couvin is dan ook een plek waar je het hele jaar door de vakantie kunt doorbrengen.
Leuk is bovendien dat je ook nog een dagje Frankrijk kunt doen tijdens je vakantie in de Belgische Ardennen. De provincie Namen is bovendien vanuit ons eigen land prima bereikbaar en binnen enkele uren zit je dan ook in een prachtige vakantiewoning in Couvin.

Plaatsnaam

Couvin

Aantal inwoners

circa 14.000