Onhaye

Onhaye

Plaats in België

Onhaye is een dorp in de provincie Namen, maar bovenal is het een gemeente waartoe diverse kernen behoren. Te samen maken ze deel uit van een regio die populair is onder toeristen. Het gebied is dan ook gelegen in de Belgische Ardennen, bij natuurliefhebbers een streek die erg tot de verbeelding spreekt.
Als u ook een vakantiehuis in het dorp Onhaye wilt huren dan is het goed te weten dat het aanbod maar relatief is. De voorzieningen op het gebied van winkels en horeca is trouwens ook maar summier en het beschikking hebben over een auto is dan ook bijkans onontbeerlijk.
Maar de natuurpracht en de rust die u ervoor terug krijgt maakt Onhaye tot een leuke vakantiebestemming in België.


Toerisme

In de Ardennen, Namen regio komen jaarlijks veel toeristen die hier de vakantie doorbrengen. Het is ook een populair gebied voor een weekendje ertussenuit. Als je een vakantiewoning huurt in de omgeving van Onhaye zal je al snel bemerken waarom het hier zo prima toeven is.
De glooiende en groene omgeving, de bosrijke gebieden en de leuke stadjes en dorpen maken dit deel van België tot een aanrader. Neem de wandelschoenen en fiets mee en bezoek Gérin eens. De rivier de Lesse ligt hier dichtbij en hier kun je prima een boottocht maken. Dus op naar de centraal in de Ardennen gelegen gemeente Onhaye.

Plaatsnaam

Onhaye

Aantal inwoners

circa 3.100