Vresse-Sur-Semois

Vresse-Sur-Semois

Plaats in België

Vresse-Sur-Semois in een gemeente gelegen in België en wel in de regio de Ardennen. Om exact te zijn de provincie Namen.
De gemeente heeft een prachtige ligging midden tussen de schitterende heuvelachtige landschappen en afwisselende natuur. Veel mensen kiezen deze regio ook uit om een korte vakantie te maken, een vakantiehuisje van een particulier huren is dan ook geen enkel probleem. Door de gemeente Vresse-Sur-Semois heen zijn er ook een aantal fraaie gebouwen te bezichtigen welke onder het beschermde erfgoed vallen.


Toerisme

Als u een natuurliefhebber bent en niet te ver van huis op vakantie wilt dan is een vakantie doorbrengen in België vaak een uitstekend plan. De Ardennen lenen zich uitstekend voor het maken van fraaie wandelingen en fietstochten. Er zijn dan ook diverse wandel- en fietsroutes te vinden die speciaal zijn aangelegd ter ondersteuning van het lokale toerisme. Ook zijn er in deze regio diverse vakantiehuizen te vinden welke gereed staan voor verhuur.
De gemeente Vresse-Sur-Semois maakt deel uit van de provincie Namen en is een uitstekende locatie om eens een vakantiewoning te reserveren. Vanuit Nederland is er snel te komen en de diverse natuur blijft de toerist verbazen. Bossen, open velden, snelstromende riviertjes, gezellige dorpjes en prachtige landschappen. Dit deel van de Belgische Ardennen herbergt dit allemaal en het is aan u om het te ontdekken

Plaatsnaam

Vresse-Sur-Semois

Aantal inwoners

circa 2.950