Lanaken

Lanaken

Plaats in België

Lanaken is gelegen in Belgisch Limburg in deze provincie is het prima toeven en veel Nederlanders brengen hier dan ook de vakantie door.
Als u een vakantiehuis huurt in de gemeente Lanaken zult u bemerken dat deze streek veel te bieden heef. Fraaie natuur en kleine dorpjes en gezellige stadjes. Kortom een prima vakantiebestemming. Ook het in deze gemeente gelegen Rekem is een prima locatie voor een vakantiewoning.
Neem wandelschoen en fiets bij voorkeur mee als u hier wilt verblijven tijdens de vakantie want het is er prachtig en de voorzieningen voor wandelaars en fietsers in het Limburg van België zijn dik voor elkaar. Hoog tijd om de proef op de som te nemen dus!


Toerisme

Stel; u overweegt om een leuke vakantiehuisje in Lanaken te huren voor de komende vakantie maar twijfelt omdat u niet precies weet wat er in dit Limburgse gebied allemaal te zien en te doen is.
Hier een tipje van de sluiter. Bent u een buitenmens en graag in de natuur dan is Nationaal Park Hoge Kempen een gouden tip. Dit prachtige natuurpark is één van de mooiste van België.
Doe ook het Kempens Plateau aan tijdens uw verblijf in Belgisch Limburg. Als u laten we zeggen één van de vakantiewoningen huurt in Rekem is dit gunstig gelegen.
U zegt natuur mooi, maar cultuur staat ook bovenaan het lijstje en tijdens de vakantie in België wilt u minstens één stad hebben bezocht dan hier twee aanraders! Wat te denken van de hoofdstad van het land Brussel of wilt u toch even de grens met Nederland oversteken, dan is Maastricht de aanrader.
Als u de vakantie doorbrengt in Lanaken dan kan het bijna niet anders dan dat u een heerlijke tijd tegemoet gaat.

Plaatsnaam

Lanaken

Aantal inwoners

circa 24.500