Zutendaal

Zutendaal

Plaats in België

Zutendaal is een gemeente net over de grens met Nederland en maakt onderdeel uit van Belgisch Limburg. Door de ligging is deze vakantieregio zeer populair bij Nederlanders en er zijn in de omgeving van Zutendaal dan ook meerdere vakantieparken te vinden waar u een bungalow kunt huren.
In de gemeente zelf zijn er enkele fraai oude gebouwen te bekijken en ook kunt u de diverse plaatsjes aandoen tijdens uw vakantie in dit deel van Belgë. Toch is deze regio vooral populair door de prachtige natuurgebieden welke u hier aantreft.


Toerisme

Het natuurpark De Hoge Kempen is een belangrijk factor in het lokale toerisme. Zutendaal plukt hier dan ook de spreekwoordelijke vruchten van. Veel mensen huren hier een vakantiehuis om heerlijk te wandelen en fietsen in dit prachtige park.
Ook erg leuk is om eens een mooie stad te bezoeken tijdens de vakantie in België. Er zijn twee prima opties wat dat aangaat. U kunt gaan voor het prachtige Antwerpen met zijn oude gebouwen en zijn gezellige marktplein. Maar ook een prima idee is om in Nederland de stad Maastricht te bezoeken. Deze is per auto erg goed bereikbaar en het centrum is bovendien goed beloopbaar.
Alles bij elkaar opgeteld is een vakantie doorbrengen in Belgisch Limburg een prima keus. Een bungalow boeken in Zutendaal is dat dan natuurlijk ook.

Plaatsnaam

Zutendaal

Aantal inwoners

circa 7.150