Beernem

Beernem

Plaats in België

Beernem is een plaats in België, het is gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Tevens is het ook een gemeente met hieronder plaatsen als Oostveld en Sint-Joris.
Deze regio heeft de toeristen veel te bieden en wilt u in dit deel van het land de vakantie eens doorbrengen dan is Beernem een prima plek voor het huren van een vakantiewoning.
Door zijn ligging dichtbij Brugge is deze plaats een prima alternatief als je wilt overnachten in een landelijke omgeving maar teven tijdens je verblijf in West-Vlaanderen deze leuke stad wilt aandoen.
Het natuurschoon rondom Beernem nodigt uit tot het maken van lange wandelingen en leuke fietstochten door een groen omgeving. Bezoek dit deel van West-Vlaanderen eens en verbaas je over de vele mogelijkheden op het gebied van recreatie en vakantie.


Toerisme

Als u tijden de vakantie in Beernem verblijft dan moet u het Bulskampveld eens bezoeken, dit prachtig gelegen domein herbergt onder andere een fraai kasteel, een prachtige kruidentuin en niet te vergeten een restaurant waar u in ongedwongen sfeer een hapje kunt eten.
Ook het authentieke plaatsje Damme moet u gezien hebben tijdens uw vakantie in België. In dit deel van West-Vlaanderen zijn trouwens meerder leuke dorpjes te bezoeken en natuurlijk Brugge met zijn begijnhof, grachten en gezellige marktplein.
Huur snel een vakantiehuis in Beernem en ontdek dit deel van België in uw eigen ritme en naar eigen inzicht. Vanuit Nederland bent u er met de eigen auto in een handomdraai, dus waar wacht u nog af en hup richting België, koers aan op Beernem.

Plaatsnaam

Beernem

Aantal inwoners

circa 15.500