De Haan

De Haan

Plaats in België

De Haan is een dorp in de regio West-Vlaanderen, tevens is het ook een gemeente waar enkele andere dorpen en kernen onder vallen.
Maar bovenal is De Haan een bekende badplaats in België ! Het is ingericht op het toerisme en de stranden zijn hier natuurlijk debet aan. In de zomermaanden is het hier perfect toeven voor een ontspannen verblijf aan de Belgische kust. Maar ook in het winterseizoen kun je prima een vakantiehuis huren in De Haan en genieten van een strandwandeling langs de onstuimige Noordzee.
Daar jaarlijks veel toeristen de vakantie doorbrengen in deze plaats heb je de garantie dat het voorzieningsniveau uitstekend is. Je hebt keuze uit meerdere supermarkten en andere winkels die een meerwaarde hebben voor jou als vakantieganger. Ook zijn er leuke eettentjes te vinden in De Haan. Dus voor een verblijf in de regio West-Vlaanderen is dit een prima keuze!


Toerisme

Voor mensen die een vakantiewoning willen boeken in of nabij De Haan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een appartement huren bij Green Garden. Je hebt dan faciliteiten als een zwembad, etc.
Maar verblijf je liever direct aan de kust dan kun je ook van een particulier een vakantiewoning in De Haan huren. Zodoende kun je verblijven op loopafstand van het strand!
Maar dit deel van België is meer dan alleen kust, je kunt tijdens je verblijf in West-Vlaanderen strand en zee perfect combineren met cultuur en historie. Een goede suggestie is de stad Gent, deze kun je perfect te voet verkennen en ze behoort tot de mooiste steden van België. Om de diversiteit van dit deel van het land te ontdekken huur je simpelweg een recreatiewoning in De Haan. 

Plaatsnaam

De Haan

Aantal inwoners

circa 12.600