De Panne

De Panne

Plaats in België

De Panne is een populaire badplaats in te regio West-Vlaanderen te België. Het is dicht tegen de grens met Frankrijk aangelegen. Jaarlijks brengen vele duizenden mensen hier de vakantie door.
Het aanbod van appartementen en vakantiehuizen in De Panne is zeker goed te noemen maar toch ius het zaak tijdig te boeken, dit om teleurstelling te voorkomen.
Van oorsprong is De Panne een eenvoudige vissersplaats maar met het toenemende toerisme is het geleidelijk steeds meer een badplaats geworden. En de woningen in de eerst lijn aan zee doet in niets meer denken aan zijn verleden. Het mag dan ook geen verwondering wekken dat aan alle faciliteiten gedacht zijn en u als toerist hiervoor gewoon in de Panne terecht kunt. 


Toerisme

Als bekende badplaats is de aanwezigheid van zee en strand voor veel mensen de belangrijkste voorziening bij De Panne. Vooral in het zomerseizoen is het hier druk, maar ook in het voor- en najaar doen veel mensen deze plaats aan om eens lekker uit te waaien aan de Belgische kustlijn.
Als je een vakantiewoning huurt in De Panne is op loopafstand van zandstrand zitten natuurlijk top. Wel is het zo dat hier de huurprijzen wel wat hoger liggen.
Als u met de auto op vakantie gaat dan kunt u ook de grens met Frankrijk eens oversteken. Of doe eens een dagje Brugge. De oude stad behoort absoluut tot de mooiste van het land. Voor een gezinsvakantie kan het niet anders of u moet het vlakbij gelegen Plopsaland aandoen. Dit staat garant voor een leuke dagje uit voor jong en oud. West-Vlaanderen is een perfecte vakantiebestemming en als u op zoek bent naar een leuke badplaats dan is De Panne zeker een goede keuze!

Plaatsnaam

De Panne

Aantal inwoners

circa 11.000