Bischofsmais

Bischofsmais

Plaats in Duitsland

Bischofsmais ligt in het zuiden van Duitsland. Om exact te zijn in de populaire vakantieregio Beieren. Jaarlijks brengen hier vele toeristen de vakantie door. Vreemd is dit niet want deze streek heeft meer dan genoeg te bieden.
Dat aangaande is een vakantiehuis huren in Bischofsmais een logische eerste stap. Alleen al om zijn ligging midden in het Beierse Woud is het een aanrader. Het dorp doet verder ook gezellig aan, maar u vindt hier wel de rust die u wellicht zoekt als u op vakantie bent.
Dus als u Zuid-Duitsland overweegt als vakantiebestemming dan is Bischofmais een plaats om in het achterhoofd te houden.


Toerisme

Huur een vakantiehuis in Bischofsmais! Beieren is natuurlijk bij ons Nederlanders wel bekend, het kan zijn dan u hier zelf wel eens een vakantie heeft doorgebracht en anders bent u er wellicht doorheen gereden op weg naar uw vakantieadres in Oostenrijk of Italië. 
De regio kenmerkt zich door een prachtig heuvelachtig landschap waar u natuurlijk heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook de leuke traditionele dorpjes met de kenmerkende Beierse architectuur zijn zeker de moeite waar om een aan te doen. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een vakantiewoning te huren in één van deze dorpjes. Ook in en rondom Bischofsmais is er een breed aanbod van vakantiehuizen te vinden. Van hieruit kunt u deze prachtige regio nader verkennen.

Plaatsnaam

Bischofsmais

Aantal inwoners

circa 3..350