Drachselsried

Drachselsried

Plaats in Duitsland

Beieren is een populaire vakantieregio en dit is natuurlijk niet zomaar. De prachtige natuur van deze regio is alom bekend en door veel toeristen wordt deze streek de mooiste van Duitsland genoemd.
Als u deze regio wilt verkennen dan is het een uitstekend idee een vakantiehuis in de plaats Drachselsried te huren. Van hieruit kunt u dit Duitse gebied nader verkennen.
Dit dorp in bij het Beierse Woud is zeker de moeite waard om te verblijven en dus het overwegen als uw vakantiebestemming meer dan waard.


Toerisme

Wie wel eens een vakantie in Beieren heeft doorgebracht weet het al wel. De natuur staat hier centraal. Er zijn prachtige natuurparken te vinden en de actieve vakantiegangers kan hier zij ei helemaal kwijt. Wandelen en fietsen zijn hier erg populair, als u een chalet huurt op een vakantiepark dan is de kans groot dat u hier wel een fiets kunt huren. Maar verstandiger is het nog uw eigen fiets mee te hemen richting Duitsland, want de kans is groot dat u op uw tweewieler de nodige kilometers zult gaan afleggen. Als u een vakantiewoning huurt in Drachselsried kunt u vanaf deze locatie Beieren prima verkennen.
Wilt u een stad bezoeken tijdens uw vakantie in dit deel van Duitsland, dan is München een prima aanrader. Het is hier prima winkelen en bovendien is de architectuur typisch Beiers en ook zijn er leuk musea te bezoeken.
Alles bij elkaar is Beieren een prima vakantiebestemming en het boeken van een leuk vakantiehuis is dan ook een verstandige keuze. Denk hierbij ook eens aan het dorpje Drachselsried.

Plaatsnaam

Drachselsried

Aantal inwoners

circa 2.400