Ingenried

Ingenried

Plaats in Duitsland

U wilt de vakantie doorbrengen in Beieren maar dan gaat uw voorkeur uit naar een landelijke omgeving. Huur dan een vakantiehuis in Ingenried en geniet van de spectaculaire natuur die direct buiten de deur van uw accommodatie te vinden is.
Het uitzicht op de Beierse Alpen is spectaculair te noemen, wat een prachtige ligging heeft Ingenried. Het is een feest om in dit Duitse dorp de vakantie door te brengen. Hier komt u helemaal tot rust en als u uitstapjes wilt maken dan is dit prima te doen vanuit dit leuke dorpje.


Toerisme

Het zuiden van Duitsland wordt door veel mensen gezien als de mooiste regio van het land. Beieren spant wat dat betreft waarschijnlijk de kroon. Het weer is er goed en zowel in de zomer als de winter is er genoeg te zien en te doen.
Het huren van een vakantiewoning in Ingenried is dan ook een eerste stap op weg naar een leuke vakantie in Zuid-Duitsland. In de zomermaanden kunt je in deze regio heerlijk wandelen en fietsen. Of doe de prachtige stad München eens aan tijdens je verblijf in dit deel van Duitsland. In het winterseizoen kun je perfect skiën en langlaufen in deze regio. De wintersport doorbrengen in Beieren is bovendien een stuk goedkoper dan de iets zuidelijker gelegen landen Oostenrijk en Zwitserland.
Het aanbod van vakantiehuizen in Ingenried is smal te noemen, dus als je hier de vakantie wilt doorbrengen is het aan te raden op tijd een accommodatie vast te leggen.
Gelukkig is het assortiment van vakantiewoningen in Beieren op zich wel erg breed dus lukt het niet in dit leuke dorpje een passende woning te vinden dan kun je altijd nog kijken of je iets in één van de omliggende plaatsen kunt reserveren. Dus wellicht tot ziens in Ingenried !

Plaatsnaam

Ingenried

Aantal inwoners

circa 1.000