Neureichenau

Plaats in Duitsland

Neureichenau is een gemeente en dorp in het zuiden van Duitsland. Het valt onder de regio Beieren. Dit gebied is populair bij toeristen en wordt zowel in de zomer- als wintermaanden frequent bezocht door toeristen zoals dagjesmensen en vakantiegangers.
De plaats Neureichenau is een prima plek om een vakantiehuis te huren. De middenstand is voldoende vertegenwoordigt en voor de dagelijkse behoeften hoeft u deze plaats niet te verlaten. Ook de ligging tussen de glooiende Beierse heuvels is prachtig en neem de fiets en wandelschoenen dan ook mee als u hier de vakantie wilt doorbrengen.
Rondom Neureichenau zijn er prachtige wandelingen te maken en ook heeft u de keus uit talloze fietsroutes. Maar ook een dagje rustig in uw accommodatie doorbrengen is iets wat aan te raden is. Dit rustige dorp in Beieren maakt het dat u heerlijk kunt ontspannen tijden den vakantie in het zuiden van Duitsland.


Toerisme

Als u aan uw bekenden meldt dat dit jaar uw vakantiebestemming Neureichenau is zal dit niet bij iedereen direct een lichtje doen branden. Maar wellicht bevindt zich in uw kennissenkring wel een actieve natuurliefhebber en een geoefend skiër en dan kan het zo maar zijn dat deze persoon wel dit dorp in Beieren kent.
Want door de bergachtige omgeving van dit deel van Duitsland is het hier ongeacht het  seizoen prima toeven buitenshuis. Er zijn dan ook wel landgenoten die de wintersport doorbrengen in de omgeving van Neureichenau, er zijn hier prachtige skipistes te vinden. Fan van mountainbiken of hiken in de bergen? Ook dan zit u prima in deze Duitse streek, ook de leuk dorpjes en stadjes in de omgeving zijn trouwens de moeite waard. Maar deze zijn dan weer op hun mooist in de zomermaanden.
Boek eens een vakantiewoning in Neureichenau en ervaar wat de Zuid-Duitse gastvrijheid precies inhoudt. Wij weten zeker dat u zich snel thuis zult voelen in dit deel van Beieren.

Plaatsnaam

Neureichenau

Aantal inwoners

circa 4.250