Saldenburg

Saldenburg

Plaats in Duitsland

Als u de vakantie wilt doorbrengen in het dorp Saldenburg welke gelegen is in de regio Beieren dan is het goed te weten dat u de goede keus heeft gemaakt.
Dit leuke dorpje gelegen in het natuurrijke Ilztal heeft een aantrekkelijke locatie, van hieruit kunt u het zuiden van Duitsland perfect nader verkennen, tijdens uw vakantieverblijf.
Er zijn enkele leuken vakantiewoningen te vinden in Saldenburg, het gaat hier veelal om authentieke accommodaties die nog volop karakter hebben.
Het dorpje biedt vooral rust, ruimte en ontspanning, het meest markante gebouw van het dorp is het gemeentehuis en is daarom ook even een snel bezoekje waard.
Rondom uw vakantieadres in Saldenburg is er voldoende te zien en te doen dus vervelen zult u zich niet tijdens uw vakantie in dit deel van Duitsland.


Toerisme

Wie wel eens een vakantie in Beieren heeft doorgebracht kan erover meepraten hoe mooi dit gebied is. Welke uitstapjes kun je vanuit je vakantiehuis in Saldenburg maken. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar wat niet mag ontbreken is een bezoek aan de Beierse hoofdstad München, hier kun je de nodige cultuur en architectuur tot je nemen. En natuurlijk heerlijk winkelen.
Maar ook het natuurpark het Beierse Woud mag niet ontbreken, vanuit uw accommodatie in Saldenburg is het amper een half uur rijden met de auto. En wilt u eens echt een dagje relaxen en helemaal tot rust komen dan is het kuuroord Eging am See een echte aanrader. Wellicht een leuke tip om de vakantie in Saldenburg mee af te sluiten.

Plaatsnaam

Saldenburg

Aantal inwoners

circa 1.900