Siegsdorf

Siegsdorf

Plaats in Duitsland

Siegsdorf is een plaats gelegen in het zuiden van Duitsland. Het dorp maakt onderdeel uit van de populaire vakantieregio Beieren. Jaarlijks brengen veel toeristen een vakantie door in dit deel van het land.
Siegsdorf is een perfecte locatie om een vakantiehuis te huren, zowel in de zomer- als wintermaanden is hier meer dan voldoende te beleven voor de vakantieganger.
Het Duitse dorpje heeft een knus en gezellig centrum. Er zijn een aantal winkeltjes te vinden en ook is het mogelijk een hapje te eten want er zijn meerdere restaurants in deze plaatsen van Beieren te vinden.


Toerisme

Mensen die een vakantiewoning boeken in of nabij Siegsdorf hebben doorgaans een sportieve inslag. In de zomer kunt u in dit deel van Duitsland heerlijk wandelen en fietsen. De bergen liggen binnen handbereik dus voor iedere type recreant ligt er een uitdaging te wachten in dit deel van Beieren.
In de wintermaanden is Siegsdorf een prima plek om een wintersportvakantie te reserveren. Vanuit deze regio kunt u verschillende skipistes bedwingen en voor zowel de skiër als snowboarder liggen er prachtige berghellingen te wachten.
Als u met het hele gezin op vakantie wilt in het zuiden van Duitsland dan is het goed te weten dat er in de buurt van Siegsdorf meerdere vakantieparken te vinden zijn waar u een leuke bungalow kunt huren.

Plaatsnaam

Siegsdorf

Aantal inwoners

circa 8.200