Viechtach

Viechtach

Plaats in Duitsland

Vakantiegangers welke steevast de vakantie doorbrengen in de regio Beieren zullen wellicht wel eens van Viechtach hebben gehoord. Deze plaats in het zuiden van Duitsland ligt vlakbij het Beierse Woud en het mag dan ook geen bevreemding wekken dat veel toeristen ervoor kiezen een vakantiehuis te huren in of nabij Viechtach. Vooral als u van wandelen houdt zit u in deze Duitse streek helemaal goed. In de plaats zelf is het prima vertoeven en vindt u er alles wat u voor uw vakantie in Duitsland nodig hebt.
U kunt uw vakantiewoning in Viechtach prima gebruiken als uitvalsbasis en van hieruit Beieren prima verkennen.


Toerisme

Als de vakantietijd weer is aangebroken en u heeft besloten om weer eens richting buitenland te gaan is het wellicht een optie om eens af te wijken van de geijkte vakantielanden en helemaal te gaan voor Duitsland. Vooral de zuidelijke regio Beieren is een prima plek om uw vrije tijd door te brengen. Voor de actieve vakantieganger is hier het hele jaar door voldoende te beleven en de plaats Viechtach kan dienen als een prima plek voor het huren van uw bungalow of appartement. Er zijn meerder vakantieparken te vinden in deze regio en het moet dus lukken om leuke recreatiewoning te boeken.
Wandelaars en fietsers kunnen prima uit de voeten in dit deel van Beieren. Er zijn meerdere prachtige routes welke speciaal voor de toeristen zijn gecreëerd.
Ook in de winter is Viechtach een prima plek om de vakantie door te brengen, vooral als u een fervent wintersporter bent zult u zich dan prima vermaken. Bovendien kan van hieruit ook prima een dagje Oostenrijk in uw vakantieschema worden verwerkt.
Al met al is het zuiden van Duitsland en dan met name de regio Beieren een uitstekende vakantielocatie.

Plaatsnaam

Viechtach

Aantal inwoners

circa 8.400