Waldkirchen

Waldkirchen

Plaats in Duitsland

De stad Waldkirchen is gelegen in de regio Beieren welke zoals u wellicht weet de meest zuidelijke regio van Duitsland is. Dit compacte stadje kan prima dienen als ideale vakantielocatie.
Het aanbod van vakantiehuizen in Waldkirchen is niet al te groot dus als u hier de vakantie wilt doorbrengen dan is het zaak niet te lang te wachten met het maken van een boeking.
Beieren is natuurlijk een schitterende regio om de vakantie door te brengen en als u een vakantiewoning boekt in Waldkirchen dan weet u zeker dat u in een plaats zit waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen, gezellig het oude marktplein kunt bezoeken voor een hapje en een drankje en de oude architectuur kunt bewonderen. Verder is deze Beierse stad vooral om prima plek om als uitvalsbasis in dit deel van Duitsland te gebruiken.


Toerisme

De zuidelijke gelegen regio Beieren is het gehele jaar door een prima bestemming om de vakantie door te brengen. De natuur is er imponerend mooi, de spectaculaire berglandschappen van de Duitse Alpen blijven elke keer weer verbazen. Als u een wandelaar of fietser bent en dit tijdens de vakantie wilt doortrekken dan is Waldkirchen de plek om een vakantiehuisje of appartement te huren.
Maar natuurlijk zijn er in Beieren meerdere plekken waar een prima aanbod van vakantiewoningen te vinden is. Van hieruit kunt u bijvoorbeeld eens leuke dagtripjes maken naar Oostenrijk of Zwitserland. Wilt u een leuk stad bezoeken dat is München waarschijnlijk de beste tip. Deze parel van Beieren is prima vanuit Waldkirchen met de auto bereikbaar.
Kortom in dit deel van Duitsland is er voor elk wat wils te vinden.

Plaatsnaam

Waldkirchen

Aantal inwoners

circa 10.300