Warmensteinach

Warmensteinach

Plaats in Duitsland

Warmensteinach is een dorp in de regio Beieren. In de kern en het buitengebied wonen enkele duizenden mensen. De omliggende streek is populair bij toeristen door de prachtige natuur en niet te vergeten het bergachtige karakter.
Uiteraard kun je in Warmensteinach een huisje huren voor de vakantie. Als je hiervoor kiest verblijf je in een gemoedelijk Duits dorpje met toch wel enige faciliteiten als een supermarkt en een paar eetgelegenheden. Deze plaats kan prima dienen om dit deel van Duitsland te ontdekken. Heb je de keuze al laten vallen op Beieren en zoek je nog een accommodatie dan is Warmensteinach een plaats welke wellicht past bij je wensen.


Toerisme

Zowel in het winter- als zomerseizoen is Warmensteinach een interessante plek om de vakantie in Zuid-Duitsland door te brengen. Het is te vinden in het Fichtelgebergte, hier kun je als toerist talloze dingen ondernemen. Beklim de Ochsenkopf eens, er zijn in dit gebied van Beieren prachtige wandelroutes te vinden.
Wil je tijdens de vakantie in Warmensteinach eens een uitstapje maken naar een leuke stad dan is Bayreuth een leuke tip. Deze geboortestad van Wagner is voor veel mensen onbekend maar heeft veel leuks te bieden!
Zin in een dagje totale ontspanning? Breng dan een bezoek aan één van de wellness uitspanningen rondom de Fichtelberg!
Huur je een vakantiewoning in Warmensteinach dan verblijf je in een verassend mooi gebied.

Plaatsnaam

Warmensteinach

Aantal inwoners

circa 2.300