Zwiesel

Zwiesel

Plaats in Duitsland

Als u de volgende vakantie wilt doorbrengen in het Duitse Beieren dan is de stad Zwiesel wellicht een goede keus voor het huren van een vakantiehuis.
Dit leuke stadje in het zuiden van Duitsland is erg bekend om zijn glaskunst en deze plaats wordt dan ook aangedaan door veel toeristen die hier een stukje kristal willen kopen.
Een vakantiehuis in Zwiesel huren is trouwens ook een prima plan want u bevindt zich dan in directe nabijheid van het Beierse Woud. Vooral wandelaar kunnen hier het hart ophalen want er zijn hier prachtige wandelroutes te vinden.
Beieren wordt dan ook bij ons Nederlanders steeds populairder als vakantieregio, het is zowel per auto als vliegtuig ook uitstekend te bereiken.


Toerisme

Mensen die een vakantie door brengen in het zuiden van Duitsland komen hoofdzakelijk voor de prachtige natuurgebieden. Bossen worden afgewisseld door prachtige bergachtige regio’s en u treft hier schitterende vergezichten. Bovendien is een land als Oostenrijk vlakbij en kunt u dit Alpenland dan ook prima aandoen tijdens de vakantie in dit zuidelijk gedeelte van Duitsland.
Wilt u eens een vakantie doorbrengen in deze streek dan is het huren van een vakantiewoning in Zwiesel een goed idee. Deze vakantieregio is absoluut uw aandacht meer dan waard.

Plaatsnaam

Zwiesel

Aantal inwoners

circa 9.800