Bermatingen

Bermatingen

Plaats in Duitsland

Bermatingen is een dorp welke circa vijf kilometer ten noorden van de Bodensee is gelegen. Dit meer is populair bij toeristen die de vakantie in dit deel van Duitsland de vakantie doorbrengen.
Wil jij ook in deze regio verblijven maar zoek je een accommodatie op een rustig locatie dan is het te overwegen om een huisje te huren in Bermatingen.
Het dorp heeft faciliteiten te bieden zoals een supermarkt en een restaurant en de gemoedelijkheid is iets wat u wellicht ook zal aanspreken. De omgeving van Bermatingen is ook prachtig en dit alles maakt het tot een aantrekkelijke plek om te verblijven.


Toerisme

Brengt u de vakantie door in het dorp Bermatingen dan zal de Bodensee een belangrijke rol spelen tijdens uw verblijf. Dit natuurmeer biedt talloze mogelijkheden tot recreatie zowel op als aan het water.
Vooral in de zomervakantie zijn hier toeristen uit Duitsland en diverse andere landen te vinden. Maar behalve het meer kunt u meerdere tripjes maken vanuit Bermatingen. Zelfs te voet als u wilt want rondom het dorp zijn fraaie wandelroutes te vinden.
Brengt u de vakantie met kinderen door dan kunt u een bezoek brengen aan Sea-Life, of bezoek kasteel Salem eens. Educatief en interessant! Een leuke stad om te bezoeken is Konstanz, en zo zijn er legio meer mogelijkheden om u en uw medereizigers te vermaken tijdens een vakantie in Bermatingen.

Plaatsnaam

Bermatingen

Aantal inwoners

circa 3.800