Steingaden

Steingaden

Plaats in Duitsland

Steingaden is een dorp gelegen in de Duitse Alpen regio van Duitsland. Dit gebied is in het zuiden van het land gelegen.
Dit deel wordt bezocht door veel Duitsers tijdens de vakantie maar ook toeristen uit andere landen komen in toenemende deze richting op. Ook Nederlanders huren steeds meer een vakantiewoning in Steingaden. Behalve het gezellige dorp is de omgeving minstens zo interessant. Het landschap wordt gedomineerd door glooiende landschappen die uitmonden in bergachtige panorama’s. Als je de vakantie eens in Zuid-Duitsland wilt doorbrengen dan is Steingaden een leuke locatie om een vakantiehuis te boeken. Dus bezoek de Duitse Alpen eens snel en ervaar de unieke flora en fauna.


Toerisme

Steingaden als plek om het leven te vieren? Duitsland is een populaire vakantieregio voor ons Nederlanders, er zijn verschillende gebieden die aanspreken maar het zuiden valt toch wel bij de meeste mensen in de smaak. Zit u ook in deze doelgroep en zoekt u nog een leuk dorp om te verblijven dan kunt u het aanbod van vakantiehuizen in Steingaden op deze website wel eens bekijken. 
In de zomermaanden kunt u perfect fietsen en wandelen in dit deel van de Duitse Alpen van Beieren. Maar wist u dat er ook een schitterende golfbaan te vinden is in deze omgeving.
In het winterseizoen kunt u prima een leuk chalet huren in Steingaden en vanuit hier is het eenvoudig om een skipiste te bereiken. Dus voor een wintersportvakantie is dit deel van Duitsland perfect. Pak de latten en daal via de top van de Gagras op de lange latten af richting het dal. Dus als u voorkeur voor de volgende vakantie naar de Duitse Alpen uitgaat dan is Steingaden een uitstekende keuze.

Plaatsnaam

Steingaden

Aantal inwoners

circa 2.800