Adenau

Adenau

Plaats in Duitsland

Adenau is een klein stadje gelegen in de Duitse Eifel. Deze plaats is populair bij toeristen en veel mensen huren dan ook een vakantiewoning in of rondom deze alleraardigste plaats.
Adenau heeft enkele fraaie oude gebouwen, vooral de vakwerkhuizen zijn de moeite van het bekijken waard. Maar dit is niet de hoofdreden dat toeristen besluiten een vakantiehuis te reserveren in dit deel van de Eifel. De hoofdreden is toch wel de natuurpracht en dit deel van Duitsland is ook één van de mooiste regio’s om de vakantie door te brengen.


Toerisme

De vakantie doorbrengen in Adenau ? Neem dan wel uw wandelschoenen en fiets mee want de omgeving leent zich er prima voor om lopen of fietsend te worden verkend. De landschappen zijn schitterend en de natuur imponerend. Vanuit uw chalet in Adenau staat u binnen enkele minuten midden in de natuur.
Ook voor gezinnen is het prima toeven in dit deel van de Eifel en mede daarom zijn er ook een paar leuke vakantieparken te vinden in dit deel van Duitsland, speciaal gericht op gezinnen met jonge kinderen.
Huur een vakantiehuisje in Adenau en ontdek ook de Duitse Eifel. Duizenden toeristen zijn u reeds voorgegaan.

Plaatsnaam

Adenau

Aantal inwoners

circa 2.800